Türkiye’de iktidar partisinin alternatifi olduğunu, hem seçim beyannamesi hem de hınca hınç kalabalığıyla Ankara’daki aday tanıtım toplantısında gösteren Yeniden Refah Partisi aynı sinerjiyi Kahramanmaraş’ta da gösterdi. Ahlaklı Belediyecilik söylemi ile Kahramanmaraş’ta da yüzbinlerin güvenini kazanan Yeniden Refah Partisinin adayları şehrin Kayseri Yolu girişinde 1.500’ün üzerinde araç konvoyu ve binlerce kişinin coşkulu kalabalığıyla karşılandı.

ŞEHİR GİRİŞİNDE BİNLER KARŞILADI

Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz Başkan Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara’da düzenlenen ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Büyükşehir ve İl Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttığı toplantının ardından Kahramanmaraş’a dönen ve şehrin girişinde büyük bir konvoy ve kalabalıkla karşılanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan Adayları, şehirde vatandaşları selamladı. EXPO Alanı’nda toplanan kalabalık, Necmettin Erbakan Bulvarı ve Alparslan Türkeş Bulvarı istikametinden şehrin merkezine doğru dev bir konvoy oluştu.

MÜHENDİS KİMLİĞİ BEKLENTİLERİ YÜKSELTTİ

Mühendis kimliğiyle şehrin yeniden ayağa kalkması noktasında beklentileri yükselten Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar seçim otobüsünde halkı selamladı. Otobüsün yolu sık sık vatandaşlar tarafından kesilerek adaylara sevgi gösteresinde bulunuldu. Şehirde son yılların en kalabalık konvoyunu oluşturan Yeniden Refah Partisi iddiasını bir kez daha göstermiş oldu.

HALK ALKIŞLARLA KARŞILADI

Şehrin tüm bölgelerini binlerce araçla gezerek şehirde gövde gösterisinde bulunan Yeniden Refah Partisi, gittiği tüm bölgelerde halk tarafından alkışlarla karşılandı. Adayları taşıyan seçim otobüsü ve konvoydaki vatandaşlar Türkoğlu’na geçerek Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı.

Editör: Haber Merkezi