17 Haziran Pazar günü, saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Hünkar Düğün Salonu istikametinden Pınarbaşı’na seyir halinde iken ve süratli gittiği tahmin edilen beyaz renkli, 46 KV 26.. (plakası tam okunamadı) bir otomobil, yolun sağındaki yazlık bir evin bahçesinde buldu kendini.

Otomobilin bahçesine uçtuğu sırada, bahçede ağaçları ve sebzeleri sulamakta olan ev sahibi, “Ne olduğunu anlayamadım, bahçeyi suluyordum, birden bir büyük gürültü koptu, otomobili evimin bahçesinde buldum. Daha erken saatti, hepimiz büyük şok yaşadık ve çok korktuk. Allah’tan ölen olmadı, ona seviniyoruz” dedi.

Kazanın meydana geldiği yer birden vatandaşların doluşmasına sebep olurken, olay mahalline yetişen itfaiye ve 112 kurtarma ekibinin gayreti sayesinde biri erkek, biri bayan iki kişi yaralı olarak araçtan çıkarıldı. Aracın hurdaya döndüğü kazada yaralıları çıkartmak güç oldu, itfaiye ekibi testere ve levye ile kapıları kırmak zorunda kaldı.

Yaralılara ilk müdahale 112 ekibi tarafından yapılırken, sonrasında ambulanslara bindirilerek Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırıldı.
 
Editör: Haber Merkezi