Kulüp başkanı Sinan YAKAR Yaptığı açıklamada kulübün maddi durumunun iyi olmadığını,Mahalle sakinlerinin takıma ilgisiz kaldığını ve her yıl yapılan Malzeme yardımlarının Bu sene yapılmadığını daha önce il özel idarelerinden takımlarımıza yardımlar yapılıyordu Büyükşehir olmamız dolayısıyla bu biriminde kaldırıldığını ve hala yardım almamamız kulübümüzün kapanmanın eşiğine getirdiği ve artık birilerinin bu takıma sahip çıkması gerekmektedir.

KATEGORİ AZALTMAK ZORUNDA KALIYORUZ.

Bünyemizde bulunan 300 aktif sporcumuzla adeta ölüm kalım savaşı veriyoruz.Maddi durumumuz olmadığından kategorilerden vazgeçmek durumunda kalıyoruz ve bu sporcularımda hayal kırıklığı yaşatıyor.Mağralı ,Sergentepe,Yörükselim mahallelerinde gençleri uyuşturucu ,madde bağımlılığı ve alkol sigaradan uzak tutmaya çalışıyoruz ama ne K.Maraş Büyükşehir belediyesinden ne de diğer birimlerinden herhangi bir destek göremedik.

DEPLASMANLARA KENDİ İMKANLARIMIZLA GİDİYORUZ

K.MARAŞ Büyükşehir belediyemizden resmi olarak talep etmemize rağmen biz amatör kulübümüze araç tahsisi konusunda yardım alamadık.Bizim gibi diğer amatör takımlarda aynı durumda.Bizler gençlere sahip çıkıyoruz ama bu maddi bir takım sorumlulukları da beraberinde getiriyor.Bu sorumlulukları yapamamızda bizleri zor durumda bırakıyor.Adeta kaderimize terkedilmiş durumdayız.

EMANET MALZEMELERLE MAÇA ÇIKIYORUZ

Müsabakalarımıza emanet ayakkabılarla çıkıyoruz.Maç formamız bile eksik.O kulüp senin bu kulüp benim sağdan soldan ayakkabı ister durumdayız ve bu durum bizim gibi köklü bir kulübe yakışmıyor.

ONURSAL BAŞKANIMIZ SAYIN HANEFİ MAHÇİÇEK'TEN YARDIM BEKLİYORUZ

Bizler Fidanspor başkanı olarak değilde Fidanspor sevenleri olarak ONİKİŞUBAT BELEDİYE başkanı Sayın Hanefi MAHÇİÇEK'TEN kulübümüze sahip çıkmasını da bekliyoruz.

 

Sinan YAKAR 

Fidanspor Başkanı

Editör: Haber Merkezi