Bu yıl ikincisi düzenlenen Offroad Yarışlarına 27 il ve üç ülkeden yaklaşık 200 aracın katıldığı yarışlar nefes kesti.

Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ve diğer ilgililer ile vatandaşların katıldığı offroad yarışlarına ilgi büyüktü.

Yarışlara ilişkin görüşlerini dile getiren Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bu yıl ikincisini düzenledikleri yarışların gelecek yıllarda da devam edeceğini ifade ederek: “İlkini geçen yıl gerçekleştirmiştik. Bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Artık bu geleneksel hale gelir ve uluslararası bir boyuta doğru gider. Çünkü bu yıl üç ülkeden ve 27 ilden katılım olmuş. Önümüzdeki sene ülke sayısı 13’e çıkar ve bu yarışlar uluslararası bir boyut kazanarak devam eder. Şehrimize gelen yarışmacı arkadaşlarımız kendi araçları ile Yedikuyuları felan geziyorlar ve bunları sosyal medyada paylaşıyorlar ama burada halk ile beraber olup, onlarla birlikte bu zevki tatmak daha başka oluyor. Ben burada bu işin mutfağında olan öncelikle fen işleri müdürlüğü ekiplerimize ve diğer çalışan arkadaşlarımıza başarılar diliyor, şehrimize gelen konuklarımıza da hoş geldiniz diyor başarıları diliyorum” diye konuştu.

F1 ve F2 klasmanı olmak üzere iki klasmanda yapılan yarışların sonunda ödül töreni düzenledi.

F1 klasmanında dereceye girenler(Araçlar 2500 cc’ye kadar olanlar):

1.Adil Müftüoğlu-Alanya Offroad Kulübü

2.Çağdaş Bağdatlı – Osmaniye Offroad Kulübü

3.Bülent Kök-Sivas Offroad Kulübü

F2 Klasmanında dereceye girenler(Araçları 2501 cc ve yukarısı):

1.Hüseyin Memoğlu-Sapanca Offroad Kulübü

2.Hüseyin Bişi –Çukurova Offroad Kulübü

3.Ahmet Karasu-Alanya Offroad Kulübü

Dereceye girenlerin ödülleri Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve İl Emniyet Müdürü Metin Aşık tarafından verildi.







Editör: Haber Merkezi