AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Kütükçü , AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara,         AK Parti Onikişubat  İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri  Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği'ni (KAGİD) ziyaret etti.

Ziyarette dernek çalışmaları ve projeler hakkında istişareler yapıldı.

Milletvekili Öçal, Ak Parti iktidarı ile kadınlara desteğin artarak ettiğini belirterek; “Partimizin iktidarı süresince kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uygulandı ve uygulanmaya da devam ediyor. Amacımız kadınların gerek sosyal hayatta gerekse de ekonomik anlamda kadınlarımıza destek sağlamak. Kadınlarımızın üretime katılmasını önemsiyoruz.

Bu gün de KAGİD Başkanı Neşe Yıldızhan’la dernek faaliyetlerini, projelerini ve biz ne yapabilirizi konuştuk. İstişarelerde bulunduk çok verimli bir ziyaret olduğunu düşünüyorum.

Ben de elimden geldiğince ürettikleri projelere destek olacağım” diye konuştu.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da, kadınların her alanda güçlenmeleri gerektiğini savunduğunu belirterek; “Partimizin kadın kollarının çalışmaları bizim için çok önemli. Çok da başarılılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da her zaman kadınlarımızın güçlenmesi adına çalışmalar yapmamızı söylüyor. Bilindiği üzere kadınlarımıza partimizin destekleri artarak devam ediyor. Tabi kadın derneklerinin çalışmalarını da önemsiyor ve destekliyoruz. KAGİD Başkanı Neşe Hanım ve Yönetim Kurulu üyelerine de çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 

AK Parti Onikişubat  İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz da, kadınların bir STK çatısı altında toplanıp, güçlerini birleştirip, başka kadınların yolunun açılmasına katkı sağlamalarının önemli olduğunu belirterek; “Elbette bizlerde bu anlamda elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Yıldızhan da Milletvekili Öçal ve beraberindeki heyete ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek; “Sayın milletvekilimiz seçimlerden bu yana bizi sık sık ziyaret ediyor. Bir kadın milletvekilinin kadın derneklerine destek vermesi çok daha kıymetli. Bugün projelerimizle ilgili İstişarelerde bulunduk, daha fazla kadınımızın hayatına nasıl dokunuruz diye fikir alışverişi yaptık. Hep birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.  

Editör: Haber Merkezi