25 Mayıs Pazar günü yapılan istişare toplantısına MHP Andırın Belediye meclis Üyeleri, Mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
    
Toplantı Soma Maden Ocağı Şehitleri ile Vatan Uğruna Şehit olanlar için Saygı Duruşu ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından başladı.
      Toplantıda konuşma yapan Ali Çatalbaş ” Yaşadığımız seçim sürecinde bizlere desteğini esirgemeyen Gönül Dostlarımıza, Andırın’lı Hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün yaptığımız istişare toplantımıza böyle yoğun ilgi göstermeniz bizim doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Çalışmalarımız esnasında bilmeden yaptığımız hatalar şu an önümüze gelmiş bulunuyor. Bizler bundan elbette ders çıkardık. Çalışmalarımızı daha da ilerleterek aynı hataları tekrar etmeyeceğiz. Partimize katılımlar artarak devam ediyor. Özellikle gençler teveccüh gösteriyor.
      Konuşmasında Meclis üyelerinin her birinin MHP’sini temsil ettiğini belirten Çatalbaş; İnanıyorum ki Meclis Üyesi arkadaşlarımız Vatandaşlarımızın en ufak bir sorunlarını çözmek için çaba sarf edecek Vatandaşların yanında olacaklardır. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Yakın zamanda Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Çalışma tempomuzu arttırarak devam ettirmemiz gerekiyor. Yalnız Andırın’da değil bütün Mahallelerimizde her bir Vatandaşımıza ulaşmalıyız.
      Çatalbaş’ın konuşmasının ardından toplantıya katılanların dilek ve temennileri sonrası toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi