Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, İstanbul programına KentMaraşder kahvaltısıyla başladı. Kahvaltı da İdealist Kadınlar Birliği Derneğiyle birlikte Ünal’ı ağırlayan KentMaraşder Başkanı Bilal Ardıç  ekibiyle çok verimli bir buluşma gerçekleştirdi. Kahvaltıya İstanbul Biruni Üniversitesi kurucusu ve rektörü Prof.Dr. Adnan Yüksel ile İBB Kaynak Geliştirme ve İştirakler eski Daire Başkanı Cemal Özdemir de katıldı. 


KentMaraşder toplantısı sonrası akşamüzeri Kahramanmaraş derneklerinden Türkoğlu ilçe derneği başkanı Cafer Parlak’ın
öncülük ettiği ve Maraşder, KentMaraşder, Andırınder, Afşinder, Ekinözüder, Elbistander, Göksunder, Nurhakder, Büyük Tatlıder ve Küçük Tatlı katılımıyla yapılan “Kahramanmaraşlılarla Buluşma” toplantısına katıldı.

 
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmaya, Sultangazi Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Halil Sayın ve eşi Tülin Sayın, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Mevlit Uyan, Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Zeynep İşcen Çeviker, Bahçelievler Trabzon Derneği Yöneticileri, Ak Parti Kahramanmaraş Millet Vekili Aday Adaylarından Emir Süfyanoğlu, İBB eski İştirakler Daire Başkanı ve İstanbul 2.Bölge Millet Vekili Aday Adayı Cemal Özdemir, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi