İlçe ziyaretleri kapsamında Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ziyaret edilmiştir. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı CAN ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden KAYA, bütün ziyaretlerimizde özellikle Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etmeye özen gösterdiklerini ifade ederek sivil toplum örgütlerinin toplumun nabzını tutması, siyasetçi ve bürokratlara hem yardımcı hem de danışmanlık hizmetleri verdiğini belirtmiştir. Ayrıca Mutlu KAYA İlçeye bu denli güzel ve ferah bir Ticaret ve Sanayi odası kazandırmasından dolayı Başkanımıza ve Yönetim kuruluna teşekkür etmiştir. Bekir Sıtkı CAN’da Mutlu KAYA’ya girmiş olduğu bu yolda başarılar dilemiş ve Allah’ın yardımcıları olması temennisinde bulunmuştur.

ESNAF BU ÜLKENİN TEMEL TAŞIDIR

İlçe ziyaretleri kapsamında esnaf ziyaretleri de yapan KAYA esnafımız ülkemizin temel taşıdır demiştir. Daha sonra 1200’e yakın üyesi ile İlçenin en büyük Odası olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve genç Başkanı Hakan TOPAKTAŞ ziyaret etmiştir. Kurumsal kimlik anlamında hoş bir yapıya kavuşan ve bu yapının oluşmasında en büyük katkıyı yapan Başkan TOPAKTAŞ yakınen tanıdığı Mutlu KAYA’ya girmiş olduğu bu yolda başarılar dilmiştir. Mutlu KAYA başkan TOPAKTAŞ’a teşekkür ederek başarılar dilemiştir.

İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan KAYA burada yaptığı açıklamada bir hizmet yoluna girdiklerini belirterek adaylık olsun ya da olmasın 7 Haziran’a kadar  çalışmaya devam edeceklerini söylemiştir. Daha güçlü bir Türkiye hedeflerine ulaşmak için 400 milletvekili ile temsil için partimizin tüm organlarının dinamik ve iyi bir koordinasyon ile çalışması gerektiğini belirten KAYA bizler gençliğimize ve dinamizmimize güveniyoruz, sizlerinde güvenmenizi bekliyorum diyerek desteklerinize talibim demiştir.

GÖKSUN BELEDİYESİNE ZİYARET

Göksun ziyaretleri kapsamında Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun AYDIN makamında ziyaret edilmiştir. AYDIN milletvekilliği adaylığından dolayı Mutlu KAYA’yı tebrik ederek başarılar dilemiştir. Mutlu KAYA misafirperverliğinden dolayı sayın Başkan AYDIN’a teşekkür ederek başarılar dilemiştir.

 



Editör: Haber Merkezi