Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Arif Gedemenli, parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gedemenli,“Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe teşkilatları ve il yönetim teşkilatlarımız kuruldu. Hızla kongre sürecini başlattık ve şuan Elbistan İlçe Başkanımızın ataması yapıldı. Ekinözü ilçesinde bir arkadaşımız çalışıyor. Hızla teşkilatlanma yaparak kongre sürecinde gideceğiz” dedi.

“3Y’den uzaklaştılar!”

Gelecek Partisini kurmaktaki amaçlarını açıklayan Arif Gedemenli şunları söyledi: “2002’de kurulan AK Parti bu ülkede çok güzel hizmetler yaptı. Nitekim, bugün AK Parti’nin övdüğü duble yolların yapılması, sağlık sistemini kurulması, bir kısım hizmetlerde devrim sayılabilecek faaliyetlerin yapılması, bizim AK Parti’de görev yaptığımız dönemlerde oldu. 2011-2012 yıllarına geldiğimizde bir kısım aksaklıklar ve idarede problemler olsa da, biz bunu içeride eleştirerek düzeltme çabalarına girdik. 2015’te Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, o dönem hem AK Parti’nin Genel Başkanı hem de Başbakandı. Ancak yapmak istediği hizmetler, yapmak istediği vizyon ve misyona müsaade edilmedi. Kendisi yurt dışında iken yetkilerini kısıtlandırılmak üzere MKYK’da kararlar alınınca, Ahmet Davutoğlu artık burada bizim yapabileceğimiz bir şey kalmadı diyerek istifa etti. Aksayan yönleri düzeltmek üzere sürekli yapılan uyarı ve ikazlara rağmen kendilerini düzeltmemesi ve artık 3Y ile mücadele diyerek yola çıkan bir partinin, Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasakların kaynağı olması üzerine oranın artık düzelemeyeceğine karar vererek yollarımızı ayırdık. Gelecek Partisini kurarak kendi misyon ve vizyonumuz için çalışmalara başladık.”

“Partilerin vaadi kek, çay olmamalı!”

Ak partinin seçim döneminde kek, çay vadini bile yerine getiremediğini vurgulayan Gedemenli, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, AK Parti’den ayrıldıktan sonra AK Parti ortaya bir vizyon ve misyon koyamamış, bir önceki geçtiğimiz genel seçimlerde seçim vaadi olarak, millet kıraathaneleri ve bedava çay kek vaat ettiler. Bir 15 yıllık iktidar partisinin seçim vaadi bu olmamaydı ama onu bile gerçekleştiremediler. AK Parti’de artık bizim kendi davamızın gerçeklerini yerine getirme durumu kalmadı. Yasakların yolsuzlukların ve yoksulluğun mücadelesi yerine merkezi ve üreticisi haline geldiler. Bizde bu yüzden yolumuzu ayırdık. Şu anda Ahmet Davutoğlu beyin liderliğinde Türkiye’ye bir gelecek vizyonu çiziyoruz.”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi