Aynı zamanda 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde BBP Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkan adayı olan, Kadın Kolları Başkanı Fulya Köse, partisini siyasi çalışmalarını hızlandırmak ve  Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasının bir an önce sonuçlanması için aday olduğunu vurguladı.

Fulya köse açıklamasında, “Kahramanmaraş Büyük Birlik Partisinin kuruluşunda ve sonrasında en önde olan illerimizin başında olması ve 25 Mart 2009 da Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Kahramanmaraş Çağlayancerit’ten Yozgat Yerköy seçim mitingine gitmek üzere bindiği helikopterin bizim kanaatimizce suikast sonucu düşürülerek şehit edilmesi ve mahkeme süreçleri Kahramanmaraş ve göksün adliyelerinde görülüyor olması bizlere daha büyük sorumluluk yüklemesi nedeniyle mahkemeleri daha organizeli takip etmemiz gerektiği, sorumluların bir an önce ortaya çıkarılarak adalet önünde hesap vermelerinin sağlanması noktasında daha fazla gayret etmek adına, BBP teşkilatlarının daha aktif çalışmasını sağlamak için BBP Kahramanmaraş İl Başkanlığına aday olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

GÜNLÜK SİYASİ TARTIŞMALARDAN UZAK PROJELER ÜRETMEK LAZIM

Fulya Köse açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “BBP Kahramanmaraş’ta uzun zamandır sessiz ve aktif çalışmalar içerisinde değildir. Elbette siyaset millete hizmet etmek için yapılır. Bu görevi üstlenen kişilerin sorumluluklarını en iyi bir sekelde yerine getirmeleri gerekiyor.

BBP şehit liderimizin emaneti olan bir siyasi harekettir. Belli bir çizgisi ve savunduğu değerler vardır. Günlük siyasi tartışmalardan uzak projeler üretmek lazım.

Tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgınıyla mücadele eden devletimizin yanında yer alarak bizlerde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Bu süreçte ne yapabiliriz, ne yapmamız gerekir gibi çalışmalarımızı sürekli güncel tutmalıyız.

Bu surecin bir an önce atlatılması hepimizin devletimizin aldığı tedbirlere ve kurallara uyarak milletimiz içinde yapmamız gerekenleri yapmak için gayret içerisinde olmalıyız.”

Editör: Haber Merkezi