Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren BBP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamasında, 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacaklarını söyledi.

Halkın büyük bir teveccühle kendilerini güvendiğini belirten Eryılmaz; “Mahalle toplantılarımız adeta bir miting halinde geçiyor. Dulkadiroğlu halkı emaneti kendi içinde yetişen, halinden anlayan, işin ehline temsil edecek” dedi.

Neden aday olduğunu bir kez daha açıklayan Eryılmaz; “Bizler istedik Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetsin. İlçemizi karış karış bilenler, insanımızın ne istediğini bilenler yönetsin istedik. Bir siyasetçi vatandaşın halinden anlamazsa yapılan hizmet yerini bulur mu? Bulmaz.

İşte biz ilçemizin mahallelerini, caddelerini, sokaklarını bilen, insanımızın neler çektiğini, nasıl yaşadığını ve siyasetçilerden ne beklediğini çok iyi biliyoruz. Çünkü biz sizden, içinizden biriyiz” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da toplumun her kesimine hitap eden kişilerden oluştuğunu belirten Eryılmaz; “Belediye meclisi üyesi adaylarımızın hepsini halkımız tanıyor. Hepsi halkın içinde yetişen yiğitler. Adam gibi adamlar. Sanayicisi, esnafı, işçisi.. her kesimden adayımız var. Belediye meclisinde inşallah hep birlikte güzel hizmetler sunacağız” diye konuştu. 

TEMSİLDE ADALET, YÖNETİMDE ADALET, HİZMETTE ADALET

Temsilde adalet vurgusu yapan Eryılmaz, projelerini açıklarken; “Belediyecilikte en önemli prensibimiz temsilde adalet, yönetimde adalet ve hizmette adalet olacaktır. Bu düşünceyle Belediye meclis toplantımızı her ay bir mahallemizde yapacağız. Ayrıca belediye başkanı tarafından bizzat yürütülecek “BAŞKAN MAHALLEMİZDE”  projesiyle her hafta ilçemizin mahallesinde icracı müdürlüklerle sorunlar yerinde tespit edilip çözüme kavuşturulacak” dedi.

ALTYAPI, YOL VE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI

Alt yapı ve yol çalışmalarına öncelik vereceğini belirten Eryılmaz; “Bertiz yöresi mahallelerimize sıcak asfalt çalışmaları yapacağız. Yol medeniyettir düsturu ile ilçemize yakışan yolları yapacağız.

Kentsel dönüşümle de Duraklı, Divanlı, Sakarya, İsa Divanlı ve Kayabaşı Mahallerimizde eskimiz gayri sıhhi konutlar kentsel dönüşüm kapsamında ele alınarak yeni imar planı dahilinde modern yaşam alanlarına dönüştürülecektir. Aynı zamanda tarihi sokak iyileştirme çalışmalarımız ile de ilçemizi turizmin merkezi yapacağız. Aynı zamanda coğrafi bakımdan zenginliklerle dolu ilçemizde yayla ve doğa turizmini de geliştireceğiz ” ifadelerini kullandı.

İlçe merkezine büyük bir ilçe garajı projesinin de olduğunu belirten Eryılmaz, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de ilçeye hizmet sunacaklarını söyledi.

ÜRETİCİ KOOPERATİFİ İLE TARIM VE HAYVANCILIK DESTELENECEK

Belediye işbirliği ile kurulacak olan üretici kooperatifi ile tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların pazar bulmasına ve markalaşmasına öncülük edeceklerini ifade Eryılmaz; “Bu sayede üreticimizin emeği paraya dönüşecek, ekonomik anlamda canlılık yaşanacak ve tarım ve hayvancılık gelişecek” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Dulkadiroğlu halkından destek isteyen Eryılmaz, “İnşallah halkımızın teveccühü ile 1 Nisan’dan itibaren Dulkadiroğlu’nu, Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi