Kahramanmaraş Tema gönüllüleri AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç’u konuk etti. Yerel seçimler öncesinde, Erkoç’un projeleri hakkında bilgiler alan Tema Başkanı Cafer Kalalı ve Tema gönüllüleri, düşüncelerini Erkoç’la paylaşıp, çevre konusunda atılması gereken adımlara ilişkin görüşlerini belirttiler.

Sohbet ortamında geçen buluşmada, Kahramanmaraş’ı aydınlık yarınlara kavuşturmak için sürdürdükleri çalışmaları anlatan Erkoç, “Gerçekten her anlamda eşsiz bir şehirde yaşıyoruz. Gerek havası, gerek suyu, gerekse doğal güzellikleri ile bu şehir Allah’ın bizlere bir lütfu. Bizlerde bu şehrin idaresine talip olan insanlar olarak, yeni dönemde birbirinden önemli projelerle geliyoruz. Özellikle çevresel anlamda yapacağımız çalışmalarla bu güzelliklerimizi tüm Türkiye’ye duyuracağız. Burada belirtmek istediğim bir diğer konu barajlarımızla ilgili. İnşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Belediyemizin yürüttüğü proje kapsamında atık su arıtma tesisi yapılacak. Bu yatırım ile hem kent merkezinde hem de Elbistan’da baraj ve akarsularımız tertemiz olacak. Bunun gibi birçok projemiz ile geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.



Toplantıda konuşan Tema Şube Başkanı Cafer Kalalı da sürdürülebilir çevre politikaları ile daha yaşanılabilir bir Kahramanmaraş görmek istediklerini söyledi. Erkoç’un kentin problemlerini yakından bilen bir isim olduğunu belirten Kalalı, “Başkan adayımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kendisinin kentin sorunlarını çözüme kavuşturacak bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğuna inanıyoruz. Bizler de her konuda kendisine destek vermeye hazırız. Başkan adayımız gibi biz de daha güzel bir şehirde yaşamak, yarınlarımız olan çocuklara daha yaşanılabilir bir kent bırakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Soru-cevap bölümüyle devam eden toplantıda, Kalalı Erkoç’a Tema rozeti taktı. Program, hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.









  

Editör: Haber Merkezi