7 haziran 2015 yılında yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerine doğru zaman hızla ilerlerken, hareketli günler yaşayan Cumhuriyet Halk Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olduğunu parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan Arslan, “Yıllardır bu toplumda birlikte her derdimizi sevincimizi birlikte paylaştık, birlikte mücadele verdik, birlikte yol aldık. Şimdi yeni bir yol başına gelmiş bulunuyoruz. Önümüzde 7 Haziranda genel seçimler var bunun içinde aday adaylığımı açıklamak üzere sizlerle buluşuyorum. Hem biraraya gelmek hem varsa bir soru cevaplamak hem birbirimizi yeniden görmek bir dayanışma sağlamak ve bu yola çıkarken hayır dualarınızı almak ve adaylığımı duyurmak üzere bu toplantıyı tertiplemiş oldum. Geldiğiniz için ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Sevgili arkadaşlarım siyaset bir hizmettir. Gönülden gelen insanın yüreğinden gelen samimiyeti ifade eden dürüstlüğü ifade eden ve insan için bir değerdir. Benim yüreğimdeki olan siyaset dostluktur, paylaşımdır, birlikteliktir ve bunun için ben siyaset diyorum.

Değerli arkadaşlarım CHP'nin bilim kurulları var bilim insanları var ve çok değerli çalışmalar yapılıyor bunların sonuçları topluma yansıtılmaya çalışılıyor gerek 2007'de gerek 2011'de yapılan çalışmalar topluma dağıtıldı. Birebir sosyal yaşamla ilgili, işsizlikle ilgili, aileyle ilgili yaşamın her noktasına değinen insan odaklı çalışmalar yapıldı fakat biz bunları yeterince insanlara anlatamadık yeterince iletişim kuramadık. İletişim bir sanattır aynı zamanda ve bir fedakarlıktır. Biz durmayacağız, çalışacağız arkadaşlar ve biz her noktaya her kapıya ulaşacağız, her insana ulaşacağız. Siyasetin ne demek olduğunu nasıl çalışacağımızı onlara anlatmaya çalışacağız ve onları kazanmaya çalışacağız değerli arkadaşlarım.

Sizlerle birlikte olmak, sizlerle birlikte yaşamak ama bu yaşamı birşeylerle taçlandırıp daha yukarılarda sizleri nasıl temsil edebilirim o aşamaya gelmek istiyorum değerli arkadaşlar. Şu durumdada desteğinize çok büyük ihtiyacım var. Evet Doğan Arslan karşınızda, huzurunuzda. Ben iddialıyım ve 1. sıraya geleceğime inanıyorum, desteklerinizi bekliyorum”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi