AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kervanhan Tesislerinde düzenlenen toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ve Parti yöneticileri katıldı.

Konuşmasında, listeler açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına start vereceklerini belirten Başkan Debgici; “Listeler açıklanınca daha aktif bir şekilde sahaya inip çalışmalarımızı yapacağız. Kapı kapı dolaşıp AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına oy isteyeceğiz. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız birinci turda en yüksek oy oranıyla seçilecek, buna bizim şüphemiz ve endişemiz yok” dedi.

24 Haziran’a kadar zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini dile getiren Başkan Debgici;“Toplantımızın aslında amacı hem sohbet etmek hem de bu vesileyle sahuru birlikte yapmak.

Malumunuz 21 Mayıs’ta tüm Türkiye’de AK Parti’nin listeleri YSK’ye teslim edilecek ve birçok kişinin merakla beklediği sorularda cevaplarını Pazartesi (bugün) günü bulacak.

Öncesinde de biz sizlerle bir araya gelelim istedik. 24 Haziran’a kadar zorlu bir süreç, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da bizleri bekliyor. Şehrimiz adına, ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabi sizler bizlerden biraz daha farklı takip ediyorsunuz bu süreci, toplumun her kesimiyle iç içesiniz. Belli olan listeler var, onları değerlendiriyorsunuz, ne olup ne biteceğini hep beraberce bekliyoruz. Bizlerde listeler açıklanınca daha aktif bir şekilde sahaya inip çalışmalarımızı yapacağız. Ama her zaman biz şunu söylüyoruz, Cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Onun Kahramanmaraş ve Türkiye adına kimleri 600 kişilik listede değerlendirirse, Cumhurbaşkanımızın ekibi kimse de biz kapı kapı dolaşıp AK Parti adına oy isteyeceğiz. Ve birinci turda Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız en yüksek oy oranıyla seçilecek, buna bizim şüphemiz ve endişemiz yok. Mecliste de 600 kişilik meclis sandalye grubunda da en yüksek sandalye sayısıyla her zaman olduğu gibi halkımızın bize gösterdiği teveccühü bu seçimde de göreceğimiz inancındayız, İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak” dedi. 

Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorular yanıtlandı.

 

 

Editör: Haber Merkezi