Çağlayancerit İlçesi AK Parti aday adayları, birlik ve beraberliğini göstermek için önce Ankara çıkarması yaptı sonra da AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ziyaret ederek “Biz biriz, birlikteyiz” mesajını verdiler.

AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’yi makamında ziyaret eden aday adayları : İsmail Celfin, Küçük Mehmet Yıldızlı, Mahir Yılmaz Açıkgöz, Mehmet Kekil, Mehmet Zayid Aydemir, Nihat Zorgun, Ömer Çedene, Sultan Engizek, Sultan Ünal, Yayha Çakıl, Yunus Şahan ziyaret ederken, il dışında olması sebebi ile katılamayan Bekir Başlı, Halide Güler, Sultan Ünal ise birlikte oldukları mesajını verdiler..

Kahramanmaraş Çağlayancerit ilçesi AK Parti aday adayları, önümüzdeki pazartesi günü Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi ziyaret ederek, görev kime verilirse onun arkasında durmaya söz vereceklerini belirttiler.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de; “ Bu manzara Türkiye de bir ilk ve tek örnek, genel olarak aday adayları bir birinden ayrı gezer, “Ben aday yapın” der ama Çağlayancerit aday adaylarımız, kimi yaparsanız fark etmez biz biriz diyorlar, bu çok güzel bir örnek. İnşallah Türkiye örnek olur. AK Parti böyle güzel aday adaylarımızla çok daha başarılı olacaktır” diyerek aday adaylarına teşekkür etti.

Debgici: “31 Mart 2019 da yapacağımız seçim kolay bir seçim değil, her yandan bize partimize saldırı var, vatandaşı ekonomik olarak vurmaya çalışıyorlar bu sebeple aday olan arkadaşımızın işi kolay değil, hepimiz inin bir tek vücut olarak Çağlayancerit gibi bir adayın etrafında birleşmeliyiz.

Çağlayancerit bugün kendine güzel bir örnek sergiledi. Adaylarımıza başarılar ve dilerken birliklerinin ülkemize örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayının yarın 24 Kasım 2018 Cumartesi günü açıklanması beklenirken, ilçe belediye başkan adaylarının ise ay sonuna kadar açıklanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi