Doğukent Yolu üzerinde bulunan BBP Seçim Bürosunun açılışına Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bilal Odunkıran, Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Akif Gelir, BBP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Fulya Köse, BBP İl eski Başkanı Av. Nedat Türk, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış programında, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafı da platformda bulunan koltuğun üzerindeydi. Sunucunun “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu da aramızda” anonsunun ardından tekbir sesleri yükseldi, duygulu anlar yaşandı.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan yaptığı konuşmasında, siyasetçilerin birbirlerine çirkin sözler sarf ettiğine dikkat çekerek: “Sizler sakın bunu yapmayın. Yarın seçim bitecek, sandık ortadan kalkacak. Onlar yine eski hallerine dönecekler. Sizler sakın bunu yapmayın. Seçimden sonra komşularınızın yüzüne bakmayacak sözler kullanmayın” dedi.

Bekir Eryılmaz’a destek isteyen Aslan; “Belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde almak için 31 Mart’a kadar durmadan çalışmamız lazım. Bir oy o kadar önemli ki, bunu düşünerek çalışalım. Bir oy, mıh gibidir. Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir milleti kurtartır. Hepimiz yürekli adayımız Bekir Eryılmaz için 31 Mart’a kadar yılmadan çalışacağız” diye konuştu.

BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bilal Odunkıran ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hülya Köse de ise birer kısa konuşma yaparak, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, adaylarına destek talebinde bulundular.

Coşkulu kalabalığa seslenen Eryılmaz da, neden aday olduğunu anlatarak: “Bizler istedik Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetişin. İlçemizi karış karış bilenler, insanımızın ne istediğini bilenler yönetsin istedik. Bir siyasetçi vatandaşın halinden anlamazsa yapılan hizmet yerini bulur mu? Bulmaz.

İşte biz ilçemizin mahallelerini, caddelerini, sokaklarını bilen, insanımızın neler çektiğini, nasıl yaşadığını ve siyasetçilerden ne beklediğini çok iyi biliyoruz. Çünkü biz sizden, içinizden biriyiz” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı eleştiren Eryılmaz; “Mevcut başkan 5 yılda kaç kez halinizi hatırınızı sordu? Sormadığını biliyorum. Şubat ayı içerisinde meclise karar aldırdı, 28 Milyon özel bankalardan kredi alıyorlar. Seçim sonrasını bekleyemediler. Neden biliyor musunuz? Çünkü seçimi kaybedeceğini anladılar. Bu paraların nereye harcandığının hesabını soracağımızı biliyorlar, o yüzden seçimden önce yandaşlarına olan ödemeleri yapıp kurtulacaklarını sanıyorlar. Ancaaak biz yine de bunun hesabını soracağız” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da toplumun her kesimine hitap eden kişilerden oluştuğunu belirten Eryılmaz; “Onların belediye meclis üyesi adayları fakirin halinden anlamaz. Çünkü zenginlerden oluşuyor. İnsana tepeden bakarlar. Bizim belediye meclisi üyesi adaylarımızın hepsini tanıyorsunuz. Hepsi sizin aranızda yetişen yiğitler. Adam gibi adamlar. Sanayicisi, esnafı, işçisi.. her kesimden adayımız var.

İnşallah sizlerin gayreti ve desteği ile Allah’ın ini ile 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkacağız ve beklediğiniz hizmetin en iyisini sunacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar ekşiliğinde kurdele kesilerek açılan seçim ofisinde katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi