Aday adaylığı sebebiyle siyaset yolculuğuna hazırlıklı çıkan MHP Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, bir ilki gerçekleştirdi, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğinde dosya halinde sunduğu projelerini milletvekili olduğunda hayata geçirmek için azmini, kararlılığını ve siyasi iradesini ortaya koydu.

"Toplumsal ve ekonomik yaşamın olmazsa olmazlarından STK'larını ziyaret ettiğimde, projelerimden oluşan dosyayı sunduğumda kanaat önderleri hayret ettiler, şaşırdılar. Çünkü hiçbir aday adayı eli dolu gelmemişti. Gördüğüm ilgi beni ziyadesiyle memnun etti" diyen Bastırmacı, Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli ışığında koyduğu 2023 hedefleri için bir emek ürünü olan dosyadaki projelerin ülkenin ve kentin kalkınmasına ışık tutacağını söyledi.

Bastırmacı’nın özgeçmişi ile başlayan dosyada, içerik olarak; ne için aday olduğu, Kahramanmaraş’ı birlikte temsil etmek, yönetim modeli, Kahramanmaraş için genel projeler, Kahramanmaraş’ın problemleri ve çözüm önerileri, sanayi ve ekonomi, tarım ve hayvancılık, kültür ve turizm, Devlet Bahçeli Teknoloji Üniversitesi ve eğitim, işsizlik, sosyal, gençlik ve spor, enerji, ulaşım, sağlık, orman, su, çevre ve çalışan kadınlara yönelik projeler yer alırken, dosya kendilerine tevdi edilen sivil toplum kuruluşları tarafından büyük beğeni ve takdir gördü. 

 


Editör: Haber Merkezi