AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile 24 Haziran Seçimlerinde çalışmaları ve elde ettikleri başarı için teşkilatına teşekkür etti.

Çamlıca Restoranda düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Avşaroğlu, öncelikle 24 Haziran Seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıklarını söyleyen Avşaroğlu,  “24 Haziran seçimlerinde biliyorsunuz Dulkadiroğlu ilçemiz Kahramanmaraş’ta birinci olarak çıktı. Her zamanda üzerine düşen görevi yapmıştır. Her seçimde de yoğun bir çalışma göstererek birinci olarak çıkmıştır. Bu seçimimizde de yoğun çalışma yaparak birinci olarak çok şükür çıktık. Bundan dolayı da tüm teşkilat mensuplarına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI LAYIKIYLA TAŞIDIK

Bayrağı Ömer Başkanımızdan devraldık. Ömer Başkanımızın döneminde de hep beraber yine yoğun tempoda çalışıp İl birincisiydik. Bu bayrağı aynı birincilikle devam ettirdik. Hepinizin eline gönlüne sağlık diyorum.

2013 yılında Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı kurulduğunda kurucu ilçe başkanımız Sayın Ömer Oruç Bilal Debgici bizi yönetimine davet etti, bizde kabul ettik. Allah kendisinden razı olsun. Aktif siyasi hayatımızda bir başlangıç oldu bu teklif. Peşinden bizlere ekip ruhunu öğretti. Her zamanda şunu söyledi: “ben ekibimin kefiliyim.” Siyaseti böyle öğrendik. Bende sizlerin kefiliyim. Bizlere cesaret verdi, bizde sizlere cesaret vereceğiz. Allah’ın izniyle bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz.

Teşkilatçı bir başkan olma münasebetiyle Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanımız Necati Başkanımıza, teşkilatımızın yapmış olduğu tüm çalışmalara mazeretsiz katılım göstererek, ilçemiz için isteklerimizi taleplerimizi değerlendirerek, çözüm noktasında büyük çaba sarf ettiği için ve seçimlerde de bunu hep beraber gördük yaşadık, mahallelerimize yapmış olduğu hizmetlerden büyük başarı büyük oranda bir övgü var. Allah razı olsun bütün mahalleli bütün Dulkadiroğlu ilçesi kendisini seviyor ve takdir ediyor. Kendisine de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz kurucu ilçe başkanı ekibinden olan arkadaşlarımızla beraber bu yolu yürürken tabi bugün teşkilatımızda görev alan almayan arkadaşlarımız var. Ama her zaman ekip ruhu olarak beraberiz. Bugünde geldiler aramızdalar. Her zaman aramızdalar. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum bizleri ayrıca desteklediler yalnız bırakmadılar.

İnşallah Dulkadiroğlu İlçemiz önümüzdeki seçimlerde hep en yüksek oy oranıyla Türkiye birinciliğine girecek. Ben bu inançtayım ve teşkilatımızın da bu inançta olduğunu düşünüyorum. Desteklerini esirgemeyen başta genel merkezimize, il başkanlığımıza, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanı’mıza, tüm mahalle teşkilatlarımıza ve tabi her zaman dualarını bizden esirgemeyen annelerimize babalarımıza büyüklerimize çok teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

OKAY: ÇALIŞMALARIMIZ YİNE ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Necati Okay da kısa bir selamlama konuşması yaparak; “Malum öncelikle bir seçim sürecini hep birlikte atlattık. Çok şükür bu seçimden de daha önceki seçimlere benzer bir başarıyla benzerlikten kastım birincilikle bitirdik. Bu seçim sürecinde hep beraber ilçemizi karış karış gezerek iyi bir seçim süreci götürerek neticesinde de hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanı’mıza duymuş oldukları destek diğer seçimlerde olduğu gibi yine Kahramanmaraş’ta en fazla rekor seviyede Allah razı olsun.

Vatandaşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyorlar. AK Parti’mizin arkasında dimdik duruyorlar. Bizde bundan önceki çalışmalarımızda olduğu gibi bundan sonrada gece gündüz vatandaşlarımız için ilçemiz için çalışmaya inşallah devam edeceğiz. Sayın İlçe Başkanımız Şahin Bey’e de tekrar bizi bugün bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.  

Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de, konuşmasına toplantıyı düzenleyen Avşaroğlu’na teşekkür ederek başladı.

DEBGİCİ, 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ DAHA DA ÖNEMLİYDİ

İl Başkanı Debgici, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Teşkilatlarının hepsi buna uyum sağlıyor beraberce yol yürüyorlar. Bugün Dulkadiroğlu’nda yarın başka bir ilçemizde mahallemizde sürekli bir telaş var. Buna emek veren tüm kardeşlerimize canı gönülden tebrik ediyorum. Allah razı olsun hepinizden.

24 Haziran seçimlerini atlattık. Her seçimin bir öncekinden daha önemli hale geldiği Türkiye’de 24 Haziran biraz daha farklıydı. Onunda sebebi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiydi. 2014 yılında biz Cumhurbaşkanımızı seçtik, halkımız seçti. Ama hükümet sisteminin değiştiği artık başbakanlık gibi birimin kurumun ortada olmayacağı Cumhurbaşkanının idare edeceği Bakanları atayacağı yeni kurumların oluşacağı böyle bir sistem 24 Haziran’da resmen başlanmış oldu. Hep beraber o günden bugüne takip ediyoruz. Bakanlık sayısı 16’ya düştü, Bakan Yardımcılarının sayısı belirleniyor kurumlar belirleniyor, danışmanlar belirleniyor.

ESKİ TÜRKİYE VE YENİ TÜRKİYE ARASINDAKİ FARK

Eski Türkiye ve yeni Türkiye arasındaki en önemli fark hiç kimse kim hükümet olacak diye sormuyor. Seçim bitti sabah kalktık veya akşam sonuçları aldıktan sonra herkes gündelik yaşantısına devam etti. Zaten 2017’de gerçekleştirmiş olduğumuz referandumda halkımıza söylediğimiz durumda buydu. İnşallah bundan sonra Türkiye daha güzel günlere hep birlikte hep beraberce kucak açacak ve devam edeceğiz. Yasamanın farklılığı yürütmenin farklılığı bu seçimde de yansıdı ve milletvekilliği oy sayısıyla Cumhurbaşkanlığı oy sayısı oranının farklı olduğunu gördük. Tek başına iktidar diye bir şey meclis açısından böyle bir şeyin olmadığını sayıların çok öneme ait olmadığını ama toplumsal değerin ön plana çıktığını seçimden bir gün sonra hep beraber gördük. Artık Türkiye ileriye daha iyi bakıp daha modern bir Türkiye ve daha teknolojik bakımdan sözü dinlenen her alanda yapılandırma sağlayan ulaşım alanında her alanda sözü dinlenen lider ülke olma yolunda daha umutla ve güvenle bakıyoruz. Bunda da dosta güven düşmana korku sağlayan bir Türkiye ve o Türkiye’nin kahraman halkı bu işin arkasında. 24 Haziran’da bu işe devam diyen gelişime devam diyen ileriye gidişe devam diyen kalkınmaya devam diyen halkımıza bir kez daha tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Allah onlardan razı olsun.

AK DAVAMIZA HER ZAMAN LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Burada en önemli vazife tabi ki teşkilatlarımıza düşüyor. Başkanım söyledi hanımefendiler var genç kardeşlerimiz var yaşını başını almış abilerimiz amcalarımız var. Bugün asgari ücrete çalışan kardeşlerimiz var. Bir sanayi işleten işletmesi olan gelir durumu iyi olan kardeşlerimiz var. Herkes insanlığın daha iyi olması için Türkiye’nin daha ileriye gitmesi için gayret gösteriyor. Hiçbirimiz cebimize bir şey koymuyoruz tek kazancımız Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi halkımızın gönlü. Aslında bunu sergiliyor bizlerde her konuşmamızda şunu söylüyoruz. Biz AK Parti davasına misyondan vizyona layık olmamız lazım ona göre etmemiz lazım. İl başkanı bunun gereğini yapması lazım ilçe başkanı bunun gereğini yapması lazım. İlçe başkanı belediye başkanı ona göre hareket etmeli. Ben yaptım oldu değil her şeyi ben yaptım parkeleri be döşedim ben olmasam olmazdı değil. Biz çalıştık biz aldık değil. Bu başarılar sadece benim ve onun başarısı değil. Bu halkımızın teveccühüyle oluşmuş bir şey ve bunda da bunun altındaki en büyük neden de Cumhurbaşkanımızla beraber yol yürümemiz. Onun söylediği gibi halkımızla iç içe olmamız. Buna gayret gösteriyor olmamız bunu daha iyi yerlere taşıyor olmamız. Bunu daha iyi yerlere getirebilirsek eminim ki ileri seçimlerde daha iyi yerlere ulaşacağız. Allah’ın izniyle. Yıllardır AK Parti kurulduğu günden bu yana burada siyaset yapan arkadaşlarımız var. Bugün burada Yönetim Kurulunda olmayan arkadaşlarımız var. Tüm destek veren kişiler burada buna devam etmemiz lazım. Memleket için bunlar gerekiyor daha aydınlık bir Türkiye için gerekiyor. Daha gelişmiş bir Türkiye için gerekiyor. Bugün bizler varız yarın kim olacak bilmiyoruz. Bundan sonrada böyle devam edeceğiz kim gelirse gelsin.”

Konuşmaların ardından sohbete devam edildi.

 

 

Editör: Haber Merkezi