Sosyal medyada başlatılan  ‘Tamam’,  ‘Devam’  kampanyasını eleştiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İsa Akkaya; “Bu ülkede bazıları maalesef sanal alemden hiç çıkamadılar. Türkiye’nin gerçeklerini hiçbir zaman göremedikleri için bu millette onlara fırsat vermedi, iktidara getirmedi. “Onlar konuşur, AK Parti yapar” diye boşa demiyoruz.

24 Haziran seçimleri, ülkemiz için bir milat olacak. Onlar bunun hala farkında değil. Sanal alemde takılsın dursunlar. Bu millet, bu ülkeyi kime emanet edeceğini çok iyi biliyor. Son sözü de millet söyleyecek. AK Parti 16 yıllık icraatlarıyla hizmet aşkını ispatlamıştır. Bu yüzden de her seçimde sandıktan galip çıkmıştır. Milletimiz 24 Haziran’da da ‘Milletin Adamı ile Devam’ diyecek” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren, Genç İşadamı İsa Akkaya; “İçte ve dışta bütün şer odakları birleşmişken, seyretmek olmaz. Çok şükür başımızda Dünya’ya kafa tutan millet sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bizler de bu kutlu davada liderimizi yalnız bırakmayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Hain tuzakları bozup, ilk turda Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı, partimizi de her zaman olduğu gibi yine birinci parti yapacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin 16 yılda, sağlıkta, ulaşımda, sanayide, üretimde, ekonomide vs. çağ atladığını belirten Akkaya; “Tıkanan eski sitemde bile bölgesinde söz sahibi olan, tahminlerin üzerinde büyüyen bir ülke olduk. Devasa şehir hastaneleri, duble yollar, spor tesisleri, köprüler vs. yapıldı. Ferhat gibi millet aşkıyla dağlar delindi yol açıldı, denizin altından geçitler yapıldı. Fakir fukaraya sahip çıkıldı. Öğrencilerimize kitaplarını devlet verdi. Artan yatırımlar, beraberinde oluşan istihdam. İnsanımızın yaşam standardı yükseldi. Kişi başına düşen milli gelir yükseldi. Ayrıca kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uygulanarak, gerek siyasette, gerek iş hayatında sayıları arttı. Ülke için atılan her adımda katılımcı oldular. Bizim gençleri de ülke yönetiminde söz sahibi yaptılar. 7’den 70’e vatandaşa hizmet sunuldu.

Yeni sistemle ise Türkiye daha hızlı gelişecek, 2023 hedefimize adım adım yaklaşacağız. Bu güne kadar AK Parti ne söz verdiyse yaptı. 25 Haziran’dan itibaren de, yerli ekonomi hayata geçecek. Üretime geçip, teknoloji satan güçlü bir ülke olacağız. Milletimizin gelir seviyesi artacak, standartları yükselecek. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi yeni dönemde Türkiye muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacak. Şer odaklarının eli kolu bağlanacak” dedi.

Anneler günü münasebetiyle, tüm annelerin gününü kutlayan Akkaya; “Bu vatan için gözünü kırpmadan canlarını seve seve feda eden aziz şehit ve gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: Haber Merkezi