AK Parti Kahramanmaraş teşkilatlarının her Salı TBMM’deki çalışma programlarına iştirakleri bu hafta Andırın, Türkoğlu, Pazarcık ve Göksun ilçeleri ile devam etti. Kahramanmaraş Milletvekilleri TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve Sıtkı Güvenç tarafından karşılanan teşkilatlara Meclis çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, İlçe Teşkilatlarının yaptığı gezi programı hakkında bilgi vererek, “İlçe Başkanlıkları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri üyelerimizin iştirak ettiği bu toplantılarda meclisin çalışmaları hakkında misafirlerimiz bilgi sahibi oluyorlar. Önce Partimizin grup toplantısına katılıyorlar, daha sonra TBMM çalışmaları hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Böylece arkadaşlarımız, Parti çalışmaları ve yasama hakkında tecrübe sahibi oluyorlar. Siyasetin kalbinin nasıl attığını yerinde görüyorlar” dedi.

TBMM Üyeler Salonunda yapılan kahvaltı sonrasında TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partililere kısa bir konuşma yaptılar.

Editör: Haber Merkezi