AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar 7 Haziran Seçimleri için tempo yükseltti. Göreve geldiği ilk günden beri çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Şakalar, adım adım gezerek vatandaşla buluşuyor.

7 Haziranda Yapılacak olan seçimlerin önemini her fırsatta sahaya inerek anlatan AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, ekibiyle birlikte dur-durak dinlemiyor. Ekinözü İlçesin her yerini adım adım gezerek halkla buluşan Şakalar, vatandaşın sorunlarını da dinliyor.

İlçe Başkanı Şakalar, bir program dâhilinde yürüttüğü çalışmalarına Ekinözü İlçesin Soysalı, Orta ören, Kandil, Kabak tepe, Mahalleleri devam etti. Halkla sohbet eden Şakalar, vatandaşların dertlerini dinledi ve sorularına cevap verdi.  Şakaları’ı Gençlik Kolları Başkanı Murat Yardımcı ve üyeler de yalnız bırakmadı. Hemen akabinde AK Parti Ekinözü seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret eden Şakalar, Mahalle Başkanı ve teşkilat üyeleriyle buluştu. Partilileriyle bir süre sohbet eden  İlçe Başkanı Şakalar  Mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Editör: Haber Merkezi