Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatı’nın göz bebeği en aktif ilçelerden olan Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar  dur durak bilmiyor..

Başkan Şakalar ve Yönetim Kurulu kış şartları olmasına rağmen, gece gündüz demeden, kendi imkânları ile yaşlı-genç, emekli-dul ve yetim, fakir-yoksul ailelerin kapılarını açıyor kendilerini ziyaret ediyorlar.

Yoğun kış günlerinin yaşandığı şu günlerde hiçbir kurum ve kuruluştan yardım almaksızın sürdürdükleri can hiraç çalışmaları sürdüren AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ve Yönetim Kurulu, ayak basmadık mahalle ve sokak bırakmama kararındalar.  Partilerine olan sevdaları ve yönetim olarak bütünlük içinde yaptıkları çalışmalar ile göz dolduran Şakalar, gittikleri her ziyaretten dualarla uğurlanıyorlar.

Alişar ,Ambar, Çiftlik, Sosyalı, Gaziler, Kültür,Demirlik,Ataköy ile birlikte Kandil Mahallerini ziyaret ederek vatandaşları soğuk kış günlerinde evlerinde ziyaret eden Şakalar Kahramanmaraş AK Parti İl Teşkilatı tarafından da yaptıkları çalışmaların takdir gördüğünü gözlemlediler.  Yaptıkları çalışmaları Allah rızası için yaptıklarını dile getiren Ak parti  İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar;

“Partimize gönül vermiş insanlarız. Yönetim Kurulu olarak çok uyumlu çalışmaktayız. Genel Merkezimiz ve Teşkilatlarımızın çizgisi doğrultusunda işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Gerek yerel seçimlerde, gerek Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği seçimlerinde yaptığımız çalışmalar ile Teşkilatımızın oy oranı her geçen gün artış göstermiştir. Önümüzdeki seçimlerinde de iktidarımızın devamı, teşkilatımızın daha güçlü olması, oy oranının geçmişe oranla daha yüksek çıkması için çalışıyoruz. Bizi herkes görüyor, yaptığımız çalışmaları takdir ediyor. Hiçbir yardım ve destek almadan yaptığımız bu çalışmalarımızın doğru olduğu inancındayız. Vatandaşımızın her zaman yanında olduk. Yine olmaya devam edeceğiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarım işlerinden ödün vererek katıldığı sosyal çalışmalarımıza büyük arzu ve istekle ara vermeden devam edeceğiz İnşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi