Tecrübeli siyasetçi, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, ilçesinde siyasete hız kazandırdı.

İlçede büyük oy potansiyeline sahip, siyasetin güçlü ve sevilen ismi Adem Yıldız, gazetemize yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumda tek alternatifinin İYİ Parti olduğunu söyledi.

İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız, Türkiye’de demokrasi, özgürlük ve adalet için İYİ Parti’nin kurulduğunu ifade ederek: “Bizler İYİ Parti çatısı altında, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye yol arkadaşlığı yaparak, ilçemize en iyi hizmeti getireceğiz” dedi.

Vatandaşlarımıza iyi bir hizmet vermek için kurulduğunu ve Afşin'i iyi bir noktaya getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Adem Yıldız, "İYİ Parti'nin kuruluş amacı Türkiye’de insanlarımız arasındaki ayrışımı önleyip kucaklamaktır. Baskıyı kaldırmak özgürlük, hukuk, adalet, insanların birlik ve beraberlikle kardeşçe yaşaması amacıyla kurulan bir partidir. Yani bizim partimizin kapısı her vatandaşa açıktır, herkesi kucaklıyoruz. Kürt, Türk, Çerkez,  Alevi, Laz, Sünni gibi ırkçı ayrımını yapmıyoruz. Bu parti Türkiye'nin partisi herkesin partisidir. İyi bir hizmet iyi bir Afşin için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Afşin halkı için projelerinin olduğunu ve fırsat verildiği takdirde projelerini hayata geçireceğini dile getiren Yıldız: “Afşin'i daha ileriye getirebilmek için birçok projem var ve bu projeler kendi ürettiğim projelerdir. Göçü önlemek, tarımda daha iyi bir seviyeye gelebilmek ve Afşin'in şehirleşmesine kadar sosyal yönüne kadar birçok projem var. Bunların yanı sıra eğitim, sanat ve kültür gibi birçok projemiz bulunmakta. Tek temennimiz Afşin'i iyi bir noktaya getirebilmek bunun için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Konuşmasının sonunda tüm hemşehrilerini İYİ Parti çatısı altına davet eden Yıldız: “”Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin 12 Şubat Kurtuluş Bayramını tebrik ediyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Türkiye İYİ olacak, Afşin İYİ olacak” dedi.  

Editör: Haber Merkezi