Baskılı özel tasarım sweatshirt modelleri yeni sezonla beraber vitrinlerdeki yerini aldı. Her beğeniye hitap eden seçenekler, birçok artıyı aynı anda kazanmayı mümkün kılıyor.

Sweatshirt Modelleri

Yazılı, görsel özellikleri öne çıkan sweatshirt modelleri, spor ve klasik kesim gibi genel şekilde sınıflandırılabilir.  V yaka dar modeller, iş hayatı ve günlük hareketli geçen zamanlar için idealdir. Ayrıca spor yapmayı sevenler için bağcıklı ürünler de tercih edilebilir. Bol tasarım sevenler için de tatmin edici bir seçenek söz konusu. Boğaz bölümü daha sıra dışı bir görselle de değişik serilere rastlamak mümkün.

Kombin açısından bakıldığı zaman sweatshirt tasarımlarında geniş bir yelpazede kullanılıyor. Çünkü kullanım kapasitesi bu ürünleri daha popüler yapıyor.  Eteklerle, eşofman altıyla, şort veya kot pantolonla istenen türde kullanım sağlanabilir. Ancak tarzları bir arada kullanırken gözü yoran seçeneklerden uzak durmakta fayda var. Aksesuar, ayakkabı gibi parçalarda da aynı durum geçerli. Kendiliğinden yoğun görsellerde diğer bölümlerin sade olması büyük artı sağlayacaktır. Ürün seçenekleri https://www.5in1canpolat.com/sweatshirt-25 adresi üzerinde ayrıntılı şekilde yer almaktadır.

Editör: Haber Merkezi