Kelepçe bilezikler, özellikle son dönemlerde kadınların en sevilen aksesuarlarından bir tanesi haline gelmiştir. Kadınların günlük hayatının ve özel günlerinin ışıldayan parçası olan kelepçeli bilezikler, kolda çok zarif bir duruş sergilerler. Kelepçe bilezikler, çok fazla çeşide sahip olup belki de en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Günümüzde ise günlük hayatta sıklıkla, daha ince kelepçe modelleri tercih edilmektedir kadınlar tarafından. İnce kelepçe bilezikler, modern bir görüntüden daha çok, şık ve sade bir görüntü oluştururlar.

Mon Reve sitesinde bulunan kelepçe bilezik modelleri arasından siz de kolunuza en çok yakışacağını düşündüğünüz kelepçe bilezik modeline kolayca ulaşabilirsiniz.

Kelepçe Bilezik Modelleri

Bütün modelleri el yapımı olan kelepçe bilezikler, altın kaplamalıdır. Edinblue kelepçe bilezik modeli, isminden de anlaşılacağı üzere üzeirnde mavi taşlar bulunan çok asil bir üründür. Altın kaplamalı olan bu ürün hem modern hem de vintage bir görüntü yaratmaktadır. Kolunuzda hem zarif bir görüntü sağlayacak olan bu bilezik, gerek günlük gerekse özel kombinlerinizin baş tacı olacak.

Edin Coral kelepçe bilezik modeli de aynı şekilde hem vintage hem de modern bir görüntü sağlamaktadır. Kırmızı taş detayıyla bu kelepçe bilezik modeli, siyah elbiselerinizin bir numaralı tamamlayıcılarından olmaya aday.

Daha sade bir model arayışında olan kadınlarımız için, Mon Reve koleksiyonundaki Rock kelepçe bilezik modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Düz elbiselerinize şıklık katmak için takabileceğiniz bu ürün, altın kaplamalı olup sadeliği biraz da olsa kırmaktadır.

https://www.shopmonreve.com/kategori/kelepce-bilezik

Editör: Haber Merkezi