Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası Mesajı Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası Mesajı

Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, kalanlara başsağlığı dileyen Dedeoğlu, “Rabbim bir daha böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.

Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin birinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Dedeoğlu mesajını şöyle sürdürdü: “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin üzerinden bir yıl geçti. On binlerce vatandaşımızı sevdiklerinden ayıran felaket tüm ülkeyi derinden etkiledi. Tarifi mümkün olmayan bu acı, bir çok vatandaşımızı evsiz bıraktı. Kaybettiklerimizin acısı hala yüreğimizde, ve bu acı hiçbir zaman dinmeyecek.  Şunu biliyoruz ki kaybettiğimiz canlar geri gelmeyecek. 6 Şubat felaketinin bize verdiği en önemli mesaj, kentlerin deprem başta olmak üzere doğal afetlere karşı dirençli ve hazırlıklı hale getirilmesidir. Bizlerde, daha İYİ ve daha güçlü bir Kahramanmaraş için gece gündüz çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, kalanlara sabırlar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi