Serap Çokçağırgan ile hayatını birleştirdi. Müstakbel eşi ile kıyılan nikâhla birlikte, bir yastıkta kocamaya söz verdiler, bu sözlerini taahhüt altına aldılar, evliler kervanına katılan son halka oldular.

AA muhabiri Ersoy Sevinç ile Serap Çokçağırgan’ın nikâh şahitliklerini Vali Şükrü Kocatepe ile Sabah Gazetesi Büro Şefi Sırrıberk Aslan yaparken, çiftlerin nikâhını da Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kıydı, Başbakan Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlattı.

KAFUM Nikâh Salonundaki nikâha törenine çok sayıda gazeteci katılırken, nikâhı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Başbakan’ın en az 3 çocuk önerisini yineledi, çiftlere mutluluklar diledi.

Gazeteci Ersoy Sevinç ise darısının bekârlara olduğunu söyleyerek, bekâr arkadaşlarına mesaj gönderdi.


Nikâh şahitliği yapan Vali Şükrü Kocatepe, önce genç çiftlere mutluluklar diledi, 41 yıllık evli ve 3 kız babası olduğunu, mutlu bir yaşam sürdüğünü kaydetti, “Şimdi eşimle baş başa kalıyoruz. Çocuksuz evin tadı tuzu olmuyor. Çocuk evliliğin meyvesi imiş. Bizim çocuklar da büyüdüler, gelin olup gittiler. Meyvelerimizin vatana millete yararlı olduğunu görünce biz de mutlu oluyoruz.” diye konuştu, daha sonra da evlilik cüzdanı gelin Serap’a verdi.


Çiftlerin nikahına ayrıca, Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Jandarma Komutanı Coşkun Doğan, Sağlık Müdürü İlker Çitil, Turizm ve Kültür Müdürü Seydihan Küçükdağlı ile işadamları ve gazeteci meslektaşları katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi