Hazır giyim sektöründe hizmet veren Seçil Cilve, Naz Butik’ten sonra bayanları, bir birinden şık modellere sahip Ekol markası ile buluşturdu.

Yaklaşık dört yıl önce açılışı yapılan Naz Butik Sahibi Seçil Cilve, şimdi de müşterilerine bayan giyiminde kalite ve sağlamlığı ön planda tutan, çağdaş, modern, çalışan ve aynı zamanda modern-klasik çizgisinden de vazgeçmeyen kadınların simgesi haline gelen Ekol Markasını sundu.

Binevler yolu üzerinde, Naz Butik bitişiğine, canlı müzik eşliğinde çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen Ekol Mağazası açılışı, Abdulhamit Han Camii Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Şirikçi‘nin duası eşliğinde gerçekleşti. 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezdiler.

Görkemli ve müşterilerin de yoğun ilgi gösterdiği açılışa katılanlar arasında, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil’in yanı sıra; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Sevde Bayazıt Kaçar,  Adalet Bakan eski Yardımcısı ve AK Parti Milletvekili Adayı Av. Veysi Kaynak, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti kadın kolları ile çok sayıda davetli katıldı.

Mağazanın açılışına ayrıca, Cilve ailesi büyüğü Ali Cilve ile çocukları Mehmet, Nihan Büyükdereli ve mağaza sahibi Seçil Cilve’nin eşi Oğuz Cilve de renk kattılar.









Editör: Haber Merkezi