Haziran ayının son günlerinde, Arsan Center bahçe salonundaki görkemli düğünde, yakışıklı damat, Necip Fazıl Şehir Hastanesi çalışanı Mehmet Şengül, hayatını Zekiye Urtekin ile birleştirdi.

Songül & Esat Şengül ve Şehriban & Nihat Ürtekin ailelerinin evlatlarının bu mutlu gününde dostları, yakınları, aile yakınları yalnız bırakmazken, gençler canlı müzik eşliğinde dans ettiler, oyunlar oynadılar, düğüne katılanlar da felekten bir gece yaşadılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açık havadaki düğüne siyasetçi yağdı adeta. AK Parti eski Başbakan Yardımcısı Av. Veysi Kaynak, CHP Milletvekili Ali Öztunç, MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve diğer teşkilat mensupları, İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ve yönetim kurulu üyeleri kadar çok sayıda belediye başkanının katıldığı düğünde, genç çiftlerin nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı.

Nikâh şahitliklerini ise; törene katılan başta siyasiler olmak üzere, belediye başkanları yaptılar.

Açık alında yapılan düğüne katılım ve ilgi çoktu. Gençlerin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gençlere ömür boyu mutluluklar dilerken, bu ülkeye hayırlı evlatlar vermeleri temennisinde bulundu. Ve adet olduğu üzere evlilik cüzdanı gelin Zeynep’e verildi.

Genç çiftlerin mutluluğa ‘evet’ dedikleri gecede, damat babası Esat Şengül’un mutluluğu yüzünden okunurken, gelin ve damadın şıklığı göz kamaştırıyordu.

Editör: Haber Merkezi