Onikişubat Belediyesinde Park Bahçeler Müdürlüğü görevinden Onikşubat Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden Kazım Canlı, bugün AK Parti İl Binasında düzenlediği toplantı ile başvurusunu yaptı.

Programda kısa bir konuşma yapan Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, seçim sürecinin ülkemizi hayırlı olmasını dileyerek; “Bugün burada Kazım Canlı’nın aday adaylığı başvurusu için bulunuyoruz. Tabi aday adaylığı için daha çok başvuru olacak. Elbette bir kişi aday gösterilecek. Ancak kim aday gösterilirse gösterilsin tüm aday adaylarımızla birlikte yılmadan şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm gayretimiz asrın felaketini yaşayan şehrimizi bir önce hep birlikte ayağa kaldırmak için olacaktır.

Kazım Beyin de aday adaylığı hayırlı uğurlusun inşallah, başarılar diliyorum” dedi.

Kazım Canlı da salonu dolduran kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek; “Bilgi ve tecrübelerimle ilçemize en süt seviyede hizmet etmek için yola çıktık. Şehrimizin tüm sorunlarını biliyorum ve çözümleri noktasında da projelerimiz hazır. Tabi bu projelerimiz ilerleyen günlerde paylaşacağız. Güçlü bir ekiple nasip olursa hizmete talibim” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kazım Canlı’ya başvuru alındı belgesini takdim etti.

Daha sonra Kazım Canlı eşi Tülay Canlı ile birlikte gelen misafirlere ayrı ayrı teşekkür ettiler. 

Karatutlu: Milletin Sırtındaki Yük Artıyor, Ankara'da İsraf Sürüyor Karatutlu: Milletin Sırtındaki Yük Artıyor, Ankara'da İsraf Sürüyor

Editör: Neşe YILDIZHAN