Türkoğlu İlçesinde yerel seçimlere saatler kala yüzlerce araç Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca’ya destek için konvoy oluşturdu. İlçede kilometrelerce uzunlukla gerçekleşen konvoy sonunda alanda toplanan kalabalık miting havasında Karaca’ya destek sloganları attılar. Sıcak bir Ramazan gününe rağmen alanı dolduran kalabalık, “Başkan Karaca” sloganlarıyla ilçeyiz inlettiler.

Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Coşkulu kalabalığa seslenen Karaca; “Şol gökleri yaratanın, Donatarak dolduranın, Ol deyince olduranın, Doksan dokuz adıyla Esselamü Aleyküm.

Bu coşku, bu destek, bu kalabalık sandıktaki zaferimizin habercisidir. Yalnız zafer benim değil, zafer Türkoğlu halkımızın zaferidir.” dedi.

Karaca konuşmasının devamında özetle şunları söyledi; “Bizim gücümüzü görenler onlar hizmet edemez diyorlarmış. Ama inşallah 31 Mart’ta bizlere hizmet etmeyenleri sandığa gömeceğiz. Hiç merak etmesinler biz kendilerini de hizmete kavuşturacağız.

Biz ahlaklı belediyecilikle, rantı, adam kayırmayı bitirip, vatandaşa hizmet edeceğiz. Belediye imkanlarından hiçbir vatandaşımızı mahrum etmeyeceğiz. Belediyenin gerçek sahipleri sizlersiniz.

Bugüne kadar desteklerinizle yürüdüğüm bu yolda beni hiç yalnız yalnız bırakmadınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zaferin arifesinde hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi