2 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel'in Proje Tanıtım Toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak konuk olacak.

Başkan Görgel: Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız Başkan Görgel: Türkiye’de Örnek Şehir Olacağız

Şehrin sporunun ön planda olduğu proje tanıtımında Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor’un müsabakalarını icra edeceği stadyum konusu masaya yatırılacak.

Bilindiği gibi daha önce Cumhur ittifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı av. Fırat Görgel, şehrin stadyumu nu kendilerinin döneminde yapacaklarını ifade ederek Kahramanmaraş’ın stadyuma ve sportif faaliyetlerine ihtiyacı olduğunu vurgulamıştı.

Kendisinin daha Önce Sağlıkspor, Belediyespor ve şehrin amatör takımlarında futbol oynadığını ve Spor’u sevdiğine dikkat çeken Av. Fırat Görgel, “Malumunuz Kahramanmaraş’ın Stadyum sorunu var. Gençlik ve spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediye aralarında yer değişikliği ile bir proje hazırlamıştı. Hatta daha önce iki defa ihaleye çıktı. Süreci yakından takip eden biriyim. İhalelere giren olmayınca ihaleler düştü. Üzerine 6 Şubat Depremleri de gelince proje askıya alındı” demişti.

BU ŞEHRİN TANITIMI İÇİN SPOR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Kahramanmaraş’ta Hem İstiklal Spor hemde Kahramanmaraşspor’un tanıtım için savaştıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, “İnşallah Stadyum sorunu bizim dönemimizde sona erecek. Şehrimize stadyumu kazandıracağız. Bu şehrin tanıtımı için spor olmazsa olmazımızdır. Bu nedenle Takımların başarılı olabilmesi taraftarın takımı ateşlemesi için ihtiyaç olan stadyumu şehrimize kazandıracağız. Şehrin moral ve motivasyona ihtiyacı var. Bu bağlamda Futbol kulüplerimiz için stadyuma ihtiyaç var ve biran evvel harekete geçmek lazım. Bu bağlamda şehrin takımlarının stadyum ihtiyacını gidermek için sporsever biri olarak bir an önce stadyumu yapacağız. Gerek istiklal spor olsun gerek Kahramanmaraşspor olsun başarılı bir sezon geçirmesi için çalışacağız” ifadelerini kullanarak spor kamuoyuna sevindirici haberi vermişti.

Editör: Haber Merkezi