Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu ilçesi İmam Hatip Ortaokulunda 1029 nolu sandıkta kullanırken, Belediye Başkanı Osman Okumuş ise Beyoğlu Aşağısarılar İlkokulunda 1009 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Memleketimizin kader oylaması olduğunu belirten Başkan Okumuş Konuşmasında; Türkiye'mizin ve islam coğrafyamızın, Cumhuriyet kurulduktan bu yana en önemli seçimlarinden bi tanesi.Cumhurbaşkanımızın,vekillerimizin,Başkanlarımızın, Muhtarlarımızın ve vatansever kardeşlerimizin duyarlılığı hep aynı.



inşallah %50 nin üzerinde bir oy aldığımız takdirde Türkiye'miz dünyadaki islam coğrafyasındaki özel konumuna gelecektir. Bu nedenle vatandaşlarımız bilinçli bir şekilde sandığa gelip gidiyorlar. Bugün Türkoğlu'muza her konuda yardım eden değerli Milletvekilimiz İmran KIlıç ile beraber sandıkları geziyoruz. Bu vesile ile partili partisiz duyarlı vatandaşlarımıza demokrasiye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.



Vatandaşın iradesinin çok önemli olduğunu belirten Milletvekili İmran Kılıç; Bugünlere kolay gelmedik, Allah 'ım o günleri bir daha bizlere göstermesin. Vatandaşlarımız çocuklarının ellerinden tutarak, hastalık demeden oy kullanmaya geliyorlar. Sanki bir düğün gibi. Develetimiz,Milletimiz, Türkoğlu'muz açısından, mazlum insanlık ve gönül coğrafyamız açısından, islam alemi açısından güzelliklere vesile olmasını diliyorum, diyerek konuştu.
Editör: Haber Merkezi