Bir yandan oda üyelerinin hayırlı olsun ziyaretleri sürerken Başkan Dumlupınar’ın dünkü ziyaretçileri arasında İYİ Parti Onikişubat Kurucu İlçe Başkanı Devlet Ağdur, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Mercimek, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Oruç,  KAPAM Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yaşar ve İnşaat Mühendisi Kamil Şekkeli vardı.

Başkan Dumlupınar’a ve hayırlı olsun ve başarı dileklerinin bulunulduğu ziyarette Türk Tarımı da sohbetin konusu oldu.

Başkan Dumlupınar’ı önceden beri tanıdıklarını söyleyen konuklar, aldığı yeni görevinde de çok başarılı olacağına inançlarının sonsuz olduğunu ifade ettiler.

Konuklarına nazik ziyaretlerinden teşekkür eden Başkan Dumlupınar,  STK’ların temsil ettikleri meslek gruplarının gelişmesindeki rolü kadar şehirlerin gelişmesinde de büyük önem arz ettiğini vurguladı ve bu anlamda çalışmalarıyla da etkin bir oda olacaklarını söyledi.  

Başkan Dumlupınar: “Şu an aramızda bulunan 2. Başkanımız Mustafa Kırbaş ve diğer yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, şeffaf bir yönetim ve etkin bir oda sözü ile yola çıktık. Üyelerimizde bizlere teveccüh gösterdiler yönetimi bize emanet ettiler. Onlardan aldığımız bu güvene layık olmaya çalışacağız” dedi.  

Editör: Haber Merkezi