Okuyucuları ile yeni buluşan, Deneme yazıları "Heybedeki Hayat" ve Özlü sözlerinden oluşan "Söz Yumağı" isimli kitapları "Yankı" yayımlarında satışa çıktı. 

Dört şiir, iki araştırma kitabı da bulunan Şair Mehmet AKSU'nun kitapları Kahramanmaraş kitap fuarında P kitap D22 standa Pazartesi günü okurlarına  sunulacağı bilgisine ulaştı. 

Her platformda memleketi Kahraman Maraş’a olan sevdasını dile getiren Aksu, eserlerini okuyucularıyla paylaşmanın sevincini yaşarken kitabını memleketinde düzenlenen fuarda tanıtıyor olmanın da kendisini ayrı heyecanlandırdığını sözlerine ekledi.  

Hemşerilerine kalbi selamları ile muhabbetlerini gönderen Şair, Memleketi Kahramanmaraş'ın şairler şehri başkenti, Erzurum'la şair kardeş kent olması çağrısının  beşincisini de her iki illerin şairleri ile şiir dinletisi yaparak geçtiğimiz ay memleketinde çağrısını tekrarlamıştı.

Telefonla ve diğer iletişim yöntemleriyle arayarak katılmasını arzuladıklarını söyleyen okurlarına bu sene kısmet değilmiş görevim gereği memleketimdeki kitap fuarına katılamıyorum, gönlüm sizinle,  "Ülkemde memleketim, memleketimde köyümdür yazılarıma mürekkep olan yanlarım." dedi.

Editör: Haber Merkezi