Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal davetle ilgili olarak, “Ülkemizin başarılı Üniversitelerinden biri olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile sürekli iletişim halinde olarak, hem üniversitemizin hem de ilçemizin gelişmesine katkı sağlama gayreti içerisindeyiz. Ortak paydada projeler yapma konusunda da sağ olsun Sayın Rektörüm bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Bugünde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin başlattığı eğitim seferberliğinin Türkoğlu’nda ne aşamada olduğunu göstermek adına davette bulunduk. Rektörümüz ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerimizin teşriflerinden dolayı onur duyduk” dedi.



Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, “Sanayi ve devlet yatırımlarının yoğunlaşması ile ülkemizin en büyük lojistik merkezlerinden biri haline gelen Türkoğlu her anlamda gelişme göstermektedir. Her gün büyüyen ve gelişen Türkoğlu’nun eğitim alanında da gelişmesi bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Değerli misafirlerimizin de ilçemizi ziyaret edip bu çalışmaları yerinde izlemeleri bizleri çok memnun etmiştir.” dedi.

Rektör Deveci de ziyaret ile ilgili olarak, “Bu kadar çalışkan bir yerel yönetim ile ortak çalışmalar yapmak hem işlerimizi hızlandırmakta hem de yapılan yatırımların kalitesini artırmaktadır. Türkoğlu Kaymakamımız Serdar Kartal ve Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş alt yapısını hazırlamadan hiçbir proje hazırlamamaktalar. Şuan Türkoğlu’nda eğitim yerleşkesi içerisinde bulunan ve yapımına devam eden Türkoğlu Meslek Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi İslami İlimler Programı inşaatları çok hızlı şekilde ilerlemekte. Lokomotif ilçe olan Türkoğlu’nun bu başarılı ekiple her şeyin en iyisini hak ettiğine inanıyoruz. Bizleri misafir ettikleri için Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.



KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Can ise, “Eğitimin önemini bilerek buna yatırım yapan ileri görüş sahibi yerel yöneticilerimizin varlığı bizleri gururlandırıyor. İlçemizi gezip yapılan çalışmaları görünce de sözümüzde ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkıyor. Bu nazik davetten dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Program KSÜ üst yönetimi, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Türkoğlu ilçesi üst yöneticileri arasında görüş alışverişi yapıldıktan sonra son buldu.
Editör: Haber Merkezi