Kentimizin tanınmış işadamlarından İnşaat Yüksek Mühendisi İdris Tezcan tarafından Andırın İlçesi Kışla Bahçesinde ilçe halkına hitap eden iftar programları tüm güzelliğiyle devam ediyor.

Andırın İlçe merkezinde ikamet edenlerin tamamının sırayla yazılı davet edildiği iftar çadırına davetlilerden isteyenler eş ve çocuklarıyla katılıyor.

Günlük yazılı 600 davetli ile yaklaşık 200 davetsiz misafir akşamları bir araya gelerek oruçlarını açıyor ve bu Ramazan aynın tüm güzelliğini birlikte paylaşıyorlar.

Geleneksel hale gelen “Ramazan Güzelliği” adı altındaki program için görüşlerini aldığımız İdris Tezcan; “Her iftarımda misafirlerimle birlikte olmaya çalışıyorum, inancımız gereği insanlar imkânları nispetinde, kardeşlik hukuku çerçevesinde sosyal barış ve yaşamı paylaşmak adına bende Ramazan ayında imkânlarım ölçüsünde bu Ramazan güzelliğini insanlarımızla paylaşmaya çalışıyorum. Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm Müslümanlar ve İnsanlık için Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili düşüncelerini de sorduğumuz Tezcan’ın cevabı şu şekilde oldu; 

“12 yıl ve öncesinde vatana ve milletimize kazandırdıkları ile Cumhurbaşkanlığını hak edenin Atatürk’ten sonra Ülkemize Başbakanlık yapan Sayın Erdoğan’ın olduğunu düşünüyorum.

Feraset sahibi Halkımızın da bu durumu böyle değerlendirdiğini ve ülkemizin geleceğini düşünerek 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı olarak Ak Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğine inanıyorum.

Bu güne kadar Ülkemizin Kriz yaşadığı dönemlerde koltukta, hak etmeyenler oturuyorlardı. O nedenle makamın hak edilmesi,  vatana ve millete vereceği hizmet açısından son derece önemlidir.”










              

 

 

Editör: Haber Merkezi