Aksu televizyonu, genel müdür yardımcısı Erol Öner’in hazırlayıp sunduğu canlı yayın yaklaşık 1,5 saat sürdü, Belediye eski başkanı Mustafa Poyraz, Aksu televizyonunca hazırlanan sürpriz jest, yani hizmetlerini içeren VTR’yi izlerken çok duygulandı.

Gündeme özel programında konuşan eski Başkan Poyraz, 12 yıla sığan hizmet döneminde yaptıklarını anlattı, Öner’in gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı, özellikle giderayak belediyeye 850 işçi aldığı iddialarına karşılık da; “Bunları Büyükşehir belediye başkanı Fatih Erkoç’un söylediğine ihtimal vermiyorum. Bir kesim bunu konuşuyor sağda solda. Alakası yok. ha, işçi almadım değil, aldım, ama toplasan 80-100 kişiyi bulmaz.” diye konuştu.

Öner’in, bundan sonraki hedefi,  güzergahı ve menzili hakkındaki soruya şu cevabı verdi; “Siyaset uzun soluklu bir iş. Yarın bir gün Rabbim ne gösterir bilemeyiz. Toplum bize hangi rolü biçerse, o görevden kaçmayız” dedi, önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağının sinyallerini verdi. 

NOT: Haberin genişi özeti birkaç gün içinde yine sitede olacak. 














Editör: Haber Merkezi