Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Cumhuriyet Mahallesi, Yakın Petrol civarında yeni yerinin açılışını geçtiğimiz Cumartesi günü dostları ile birlikte yapan Özlem Tuhafiye Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kökünüz: “ Şehir Merkezindeki perakende ve toptan satış yerimizle hizmet vermeye devam ederken, Kahramanmaraş’ın yeni cazibe merkezi haline gelen bu cadde üzerinde, yeni bir konseple Özlem Tuhafiye olarak burasını bugün açıyoruz, sadece tuhafiye değil, Zücaciye ürünlerimiz ve çeyiz ürünlerimizle de bölge halkına hizmet vereceğiz,” dedi.

     Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici : “ Yusuf Ökünüz bey her açtığı yerde insanlarımıza iş veriyor, İstihdama destek oluyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, da işsizliği yok etmek ve İstihdama verdiği önem hepimiz biliyoruz, bu sebeple ben olaya bu gözle bakarak , Yusuf  beyin yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum,” dedi..

    Ak Parti 25. Dönem milletvekili Sıtkı Güvenç de yaptığı konuşmada: “ Yusuf kardeşimizi biz çok eskiden tanırız, bugünlere tırnakları ile kazıyarak geldi, yeni açmış olduğu bu şubesinde bir çok kişiye iş ve aş imkanı sunacak, yeni istidam sağlayacak olması sebebi ile hayırlı olsun diyorum, Allah bol ve bereketli kazanç versin,” dedi.

    Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Özdemir: “ Yeni iş yeri yeni istidam demektir, Her açılan iş yeri bir işsize aş ve ekmek kapısı olacaktır, Bu sebeple Yusuf Kökünüz kardeşimize hayırlı olsun diyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun,” dedi.

    Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise : “Allah hayırlı eylesin, Şehrimize yakışan bir mağaza açmış Allah bol kazançlar versin,  hayırlı olsun,” diyorum..

    Yapılan kısa konuşmalardan sonra ise :

     Açılış kurdelesini : Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici , Ak Parti Milletvekili aday adayları :  Sıtkı Güvenç, Cihat Sezal, Ahmet Özdemir ile Yusuf Kökünüz ve dostları birlikte keserek yeni şubeyi hizmete açtılar..

Editör: Haber Merkezi