Üç bölümden oluşan, Coca-Cola sisteminde bir benzeri daha bulunmayan dev bir çadır olan Coca-Cola Dünyası’nda, Gaziantepliler çok farklı interaktif oyunlarla keyifli anlar geçiriyorlar.

 Ziyaretçiler, Coca-Cola Dünyası’nın “Bi Dünya Mutluluk” dağıttığı çadırında, hem eğleniyor hem de Coca-Cola’nın tarihine tanıklık ediyorlar.

 Çadırın içindeki en eğlenceli aktivitelerinden biri ise ziyaretçilerin kiosklar aracılığıyla çekilen fotoğraflarını dev Coca-Cola şişesi içindeki baloncuklarda görebiliyor olması.


Ayrıca, denge oyunu ve arka planı değiştirerek ziyaretçileri sahalara taşıyacak olan futbol oyununa kadar tüm interaktif uygulamalar da keyifli anlar yaşatıyor.

 Coca-Cola Dünyası’nın ilk bölümünde, Coca-Cola’nın hem Türkiye’de hem de dünyada geçmişten günümüze hikayesi anlatılıyor. Bu bölümde ayrıca, dünyada ve Türkiye’de Coca-Cola ile paylaşılan mutlu anların objelere dönüştüğü bir sergi, dünya ve Türkiye tarihi ile ilgili bilgiler ve Coca-Cola’nın geçmişten günümüze kadar akıllarda kalan dünyanın sosyolojik anlamda yaşadığı gelişmelerin açıkça görülebildiği global ve yerel reklam filmleri bulunuyor.

 Coca -Cola Mutluluk Çadırı, 3 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.


 SANKO PARK
    Gaziantep’in yaşam alanı olan Sanko Park Alışveriş Merkezi, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip.

Sanko Park’ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, İpekyol, Migros, Defacto, Mango, Koton, Flo ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.
   Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla marklara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor.

Editör: Haber Merkezi