Erdem Karakoç mesajında şunları belirtti; “Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini ortaya koymaktadır. Anavatanımız,memleketimiz Kahramanmaraş’ın kurtuluşu bir milletin kardeşliğinin,beraberliğin ve dayanışmanın önemli bir göstergesidir.Emperyalistlere karşı verilen bu mücadele elbette zor şartlarda elde edildi. İşgalcilerin topuna tüfeğine karşı milletimizin kudretli imanı ve inancı dünyaya büyük bir ders olmuştur.



Dedelerimizin zor koşullarda verdikleri amansız mücadeleden başarıyla çıkmaları gurur vericidir.Gururunu yaşadığımız bu başarılı mücadelenin yıl dönüm zaferini kutlarken, ülkemizin ve memleketimiz,şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı bugünde taşıdığını hissetmek bizler için büyük erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini arzu ediyorum.

Atalarımızın, edelerimizin ülkeleri için verdikleri amansız mücadelenin hatıralarına saygı duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş’ımızın,bu güzel memleketimizin 12 Şubat Kurtuluş Günü dolayısıyla başta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucu iradesine ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e,vatanı ve namusu için İstiklal mücadelesi veren kahraman edelerimizi rahmetle, minnetle anıyor, Kahramanmaraşlı kardeşlerimin Kurtuluş Bayramını yürekten kutluyorum.” Şeklinde konuştu. 
Editör: Haber Merkezi