Konuyla ilgili açıklama yapan dershane müdürü Murat GEMCİ; Esin’in 6,7 ve 8. Sınıflarda dershane öğrencileri olduğunu ve istikrarlı çalışmanın sonucu olarak öğrencimiz Türkiye 1. olmuştur dedi. GEMCİ; Öğrencimizi ,ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerini tebrik ederek dershanemizin inşallah ygs-lys sınavlarında da derece beklediklerini söyledi.GEMCİ; Dershanemiz kurulduğu 2012 yılından bu yana her yıl derece çıkarmıştır.Ancak bizi en çok mutlu eden şey sadece bireysel başarı değil kitlesel başarıdır. Dershane olarak Kahramanmaraş’ ın eğitimine kültürüne katkı sağlayıp vatanına devletine bağlı güzel ahlaklı gençlerin yetişmesine öncülük etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Esin ise ; Başarısında katkısı olan Marem Dershanesi yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini söyledi.3 yıl boyunca Marem Dershanesi öğrencisi olmaktan mutlu olduğunu belirterek dershanemizin uyguladığı eğitim sisteminin başarısındaki en büyük etken olduğunu belirtti.

Dershane kurucusu Fahri KILINÇ ise öğrencilerini tebrik ederek Marem Eğitim Kurumları olarak gelecek yıllarda da aynı başarıları elde etmek için daha fazla çalışacaklarını söyledi. KILINÇ; Marem Eğitim Kurumları olarak gelecek yıl yasalar çerçevesinde Temel Liseye dönüşmek için çalışmalarının sürdüğünü ayrıca KPSS   kursu ile de Kahramanmaraş’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. KILINÇ sözlerine şöyle devam etti:Marem Eğitim Kurumları kurulduğundan bu yana birçok yenilikler yaparak daima ileriyi hedeflemiştir.Büyükşehrin insanı daima büyük düşünmek zorundadır. Herkes üzerine düşenin en iyisini yapmak zorundadır. Bizde yönetim kurulu olarak büyük düşünüyoruz. Bu yıl inşallah temel lise projemizi hayata geçireceğiz. Aynı şekilde lisemizin kendi binasını yapmak için gerekli mercilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Tüm Türkiye’yi karış karış dolaşarak en iyiyi en mükemmeli yakalamaya çalışıyoruz. Bu amaçla 26,27,28 ocak tarihlerinde Antalya’ da seçkin eğitim kurumların katılacağı Özel Öğretim konulu çalıştay’a   katılacaklarını söyleyerek sözlerin tamamladı.   

Editör: Haber Merkezi