Yeni sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Kahramanmaraşspor birbiri arkasına yeni transferlerine imza attırmaya devam ediyor. 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Sinan Yitmez'in yanına aradığı forveti buldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor dış transfere hızlı başlayarak Beşinci transferini de gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon Darıca Genclerbirligi forması giyen 9 gol atan başarılı forvet oyuncusu Ahmet Kutluer Kahramanmaraşspor'a transfer oldu. Kahramanmaraşspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Ahmet Kutluer, "Yeni takımım Kahramanmaraşspor. Büyük hedefleri olan bir oyuncuyum. Kendimi ifade edeceğiz, benim gibi büyük hedefleri olan bir takıma geldim. Bir idealim var. Futbol yaşantımı çok üst düzeyde yaşamak istiyorum. Bunun içinde en doğru kararı verdiğime inanıyorum. Kahramanmaraşspor süper geçmişi olan köklü ve büyük bir camia. Burada ter dökecek olmaktan ve bu camianın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım hayallerim ve Kahramanmaraşspor'un gelecekteki başarıları örtüşür ve başarılı olurum" dedi.

“İNŞALLAH BU TRANSFER HER İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLUR”

Yapılan imza töreninde konuşan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Ahmet Kutluer hakkında bilgiler vererek transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi. Başkan Ceyhan, “Kahramanmaraşspor olarak iç transferden sonra dış transfere de başlamış bulunmaktayız. Ahmet Kutluer arkadaşımızı Kahramanmaraşspor kadrosuna katmış durumdayız. Kendisi Kocaelispor alt yapısında yetişmiş bir arkadaşımız. Mevkisi forvet ve 24 yaşında. Ahmet’le 2 yıllık mukavele imzaladık. İnşallah bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olur. Ahmet, bu sezonki hedeflerimiz doğrultusunda teknik heyetin istediği bir oyuncuydu. Son oynadığı takım Darıca Gençlerbiliğinde görev yapmış bir arkadaşımız. İnşallah bize iyi yönde katkılar sağlayacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi