Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen gül dikimine Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Nebiler Nebisi’nin doğum gününü en güzel şekilde kutlamayı hedeflediklerini ifade ederek: “Kutlu Doğum’u Yüce Peygamberimize yakışır bir şekilde kutlamak istiyoruz. Bu hafta; özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan; insanlığın mutluluğunu esas alan İslam´ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed´in kutlu doğumunu idrak etmekteyiz. Bu vesile ile şehrimizin her tarafını güllerle donatmak istedik. Bu vesile ile ben bir kere daha Peygamberimizin kutlu doğumunu kutluyor, Kutlu Doğum Haftası’nın milletimize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini Yüce Allah’tan diliyorum” diye konuştu.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları doğrultusunda gül dikimine geçildi ve Peygamber Gülü, Meilland Gülü, Yerli ve bodur olmak üzere 4 çeşit gül dikimi gerçekleştirildi.

Kent Meydanı’nda oluşturulan gül bahçesine 1001 adet gül dikimi gerçekleştirildi.




 

Editör: Haber Merkezi