Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA)’nın 2.Yılın En İyileri Ödül Törenine Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi damgasını vurdu.

Çeşitli alanlarda Kahramanmaraş’ın en’leri anketi sonrası 12 kategoride yılın en’leri ödülü verildi.
  Yılın sporcusu ödülünü Üniversitemiz Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Merve Kenger, İlimizin Tarihi ve Kültürel Gelişimine Katkı Ödülünü; Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Eyicil, Yaptığı Bilimsel Çalışma ile Öne Çıkan Kişi Ödülünü; Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sütyemez alırken, Kültürümüzün Devamlılığını Sağlayan Zanaatkar Ödülüne ise İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi hattat Arif Yücel layık görüldü.

Kahramanmaraş’ın bilimsel, sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif hayatına en iyi şekilde katkı sunmak amacında olduklarını ve bu doğrultuda hizmet üretmeye çalıştıklarını kaydeden KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan KALİDA ödüllerinde Üniversitemizin en iyi şekilde yer edindiğini ifade ederek ödül alan mensuplarımızı kutladı. KSÜ’nün çalışma heyecanının bu teveccühle daha da kamçılandığını belirten Rektör Karaaslan, Kahramanmaraş için en iyinin başarılması için bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

 

Editör: Haber Merkezi