Bayramlaşma töreni, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çok sayıda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, KSÜ ailesinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramın Üniversitemiz mensuplarına, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize, milletimize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Rektör Deveci, bayramların bize hatırlattığı birlik ve beraberlik şuurunun bayramdan sonraki zaman dilimlerinde de aynı bilinçle sürdürülmesinin gerekliliğini vurguladı.



Emek ve çalışmanın başarının iki önemli anahtarı olduğunu hatırlatan Rektör Deveci, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin daha iyi noktalara taşınması için KSÜ ailesi olarak bu iki unsuru, atılan her adımda unutmamamız gerektiğine değindi. Rektör Deveci, “Bizler hedeflerimize ulaşmak konusunda gereken fedakârlığı yapar, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürürsek, yaptığımız işin hakkını verirsek, inşallah olmamız gereken yere ulaşmaya şimdiden niyet edersek, bu millet geçmişte nasıl dünyayı yönetti ise bizden sonraki nesillere de dünyayı yönetme hususunda önemli bir miras bırakırız.” şeklinde konuştu.



KSÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuri Kahveci ise Ramazan Bayramı’nın gönül dünyamıza ve yaşamımıza katkılarına ilişkin kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma merasimine geçilirken, merasime KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin yanı sıra, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, KSÜ Rektör Yardımcıları, Üniversite protokolü üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı.
Editör: Haber Merkezi