İhtiyaç duyulan her yerde çalışmalarını sürdüren Onikişubat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenidemir-Süller Mahallesi’nde kilit taşı, parke, bordür ve kaldırım çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi yasası çerçevesinde köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine hizmetler zaman kavramı tanımadan çalışmalar sürüyor.  Onikişubat Belediyesi’nin köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yaptığı hizmetler mahalle sakinlerini memnun ediyor. Altyapı hizmetlerinde sınır tanımayan Onikişubat Belediyesi, yol düzenleme çalışmalarıyla mahalle sakinlerinden takdir topluyor. Bir yandan kilit parke taşı döşeme çalışmaları diğer yandan altyapı çalışmalarıyla kırsalda yerleşim yeri olan mahallelerin çehresini değiştiriyorlar. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yenidemir-Süller Mahallesine de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Kışın çamur deryasına dönüşen yollara kilitli parke taşının döşenmesi ile modern bir görünüme kavuşturulacak. Yapılan çalışmaları takip eden Belediye Fen İşleri Müdürü Sn.Kazım Canlı Bey, mesai mefhumu dinlemeden sık sık incelemelerde bulunuyor. İncelemeleri sırasında görevlilerden de çalışmaların işleyişi hakkında bilgi alıyor. 



Sanıyorum ki; Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile birlikte Onikişubat Belediyesinin koordinasyonuyla son derece yoğun ve iyi bir çalışma içerisinde oldukları gözlerden kaçmıyor.

Mahalle sakinleri, mahallelerine verdiği destek ve gösterdiği ilgisinden dolayı da ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın
Fatih Mehmet ERKOÇ’a teşekkürlerini dile getiriyorlar. 

Kilitli parke taşının döşenmesi ile modern bir görünüme kavuşturulan Yenidemir-Süller mahallesi sakinleri memnuyetlerini dile getiriyorlar.

Mahallesine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un şahsında  Onikişubat Belediye Başkanımız Hanifi  Mahçiçek ve ekibine de dualarımızı esirgemiyoruz diye ifade ediyorlar.

Editör: Haber Merkezi