19 Haziran Perşembe günü, dernek binasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan ramazan yardım paketi için düşüncelerini aldığımız Kimse Yok mu Derneği Başkanı Mustafa Timurbanga, ramazan ayı ile ilgili olarak, geçtiğimizi yıllarda ramazan çalışmalarıyla yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibi insana umut olduklarını söyledi, ve; “Kimse Yok Mu Derneği, tüm dünyada olduğu gibi, Kahramanmaraş’ta da gönlünü, yüreğini ihtiyaç sahiplerine açmış bulunuyor. Bu ramazanda gönüllülerin de desteği ile dünyanın dört biryanındaki yetimlere ramazan bereketi götüreceğiz. Ramazan ayı boyunca 400 bin ihtiyaç sahibi aileye, Kahramanmaraş’ta ise 5 bin aileye gıda kumanyası ve giyim malzemesi ulaştırmayı hedefliyoruz. 2 milyon 500 bin kişiye de ramazan ayında, belirlenen üç mahallede iftar verilecek ve 50 bin kişiye bayramlık yardımındı bulunacak” dedi.

RAMAZAN ŞEMSİYENİZİ PAYLAŞMANIN BEREKETİYLE D OLDURUN!

Dernek Başkanı Mustafa Timurbanga, bu ramazan rahmet şemsiyesinin paylaşmanın bereketiyle doldurulması gerektiğini belirttikten sonra, şunları söyledi; “Kimse yok mu derneği, ihtiyaç sahiplerine, binlerce gönüllüsü ile ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ilk elden ulaştıracak. Tüm Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaç sahiplerini ramazan ayında da yalnız bırakamayarak, tüm iyilikseverleri paylaşmanın bereketine davet ediyoruz” diye konuştu. 

BU RAMAZANDA SOFRANIZDA BİR YETİME YER AÇIN!

Timurbanga, son olarak şunları ifade etti; “Ramazan bereketini paylaşan Kimse Yok mu, 46 ülkede yetimlere ulaşacak. Bu ramazanda siz de sofranızda bir yetime iftarda yer açın” diyoruz” dedi ve ardından kendi elleriyle isimleri ve adresleri daha önce belirlenen, ellerinde kartları olan ihtiyaç sahiplerine ramazan paketlerini teslim etti.

Ramazan paketlerinin dağıtımı sonrası, Kahraman Kent Eğitim Kurumlarında öğrenimi gören 5 Somalili öğrenci, babalar günü münasebetiyle Başkan Timurbanga’yı ziyaret ederek elini öptüler, babalar gününü kutladılar.







Editör: Haber Merkezi