Uzun zamandır esnaflık yaptığını ve insanlara hizmet etmeyi sevdiğini ifade eden Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Karaköse: “1979 yılında Divanlı Mahallesi’nde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kahramanmaraş’ta tamamladım. Halen Açık Öğretim Fakültesi’nde fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünde okumaktayım.

15 yıl Bahçelievler’de kuaförlük yaptım. Şu anda da Kahramanmaraş Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde yönetici asistanı olarak görev yapıyorum. İşim gereği bürokrasiyi ve çalışma sistemini çok iyi biliyorum.

İnsanlara hizmet etmeyi ve insanların sıkıntılarına çözüm üretmeyi seviyorum. “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturundan hareketle yola çıktım ve aday oldum.

Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi’nde eksikleri ve yapılması gereken hizmetleri yakınen biliyor ve takip ediyorum.

İnsanlarımızın demokratik kurallar çerçevesince seçme ve seçilme hakkına sahip oldukları bilinci ile mahalleme muhtar olarak hizmet vermek istiyorum. Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi sakinlerine bana gösterecekleri ilgi ve alakadan dolayı şimdiden teşekkür ediyor, onların teveccühüne layık olmaya gayret edeceğimi ifade ederek herkese saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi