İlk olarak Türkoğlu İlçesi, Beyoğlu Mahallesindeki Bababurun Kalesini ziyaret eden 70 kişilik KADAK ekibi, hep birlikte şehitler için dualar ettiler ve hatıra fotoğrafları çekildikten sonra Yoğunoluk Yaylasına doğa yürüyüşü için hareket ettiler. 

Yayladaki sosyal tesiste bir araya gelen dağcı ekip, KADAK başkanı Sait Kılıçsallayan ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş öncülüğünde yürüyüşe başladılar. Yaklaşık 6 km gidiş,6 km geliş toplamda 12 km yürüyen ekip bol bol hatıra fotoğrafı da çekilmeyi ihmal etmedi.  



KADAK Dağcılık Kulübü Başkanı Sait Kılıçsallayan Konuşmasında;  Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçemizin Yoğunoluk yaylasına geldik. KADAK Ekibi olarak Türkoğlu Belediyemizle ortaklaşa yaptığımız, Yoğunoluk yaylası doğa yürüyüşüne yaklaşık 60-70 kişilik bir grupla katıldık.Bir çok insanın ilk defa geldiği bir yer ve çok beğendiler. Özellikle burada yapılan yayla projesiyle yaylanın insanlara açılması çok güzel olmuş, bu konuda başkanımı tebrik ediyoruz. Yaklaşık 6 km gidiş,6 km geliş olmak üzere bir yürüyüş yaptık. Yürüyüş sonrasında başkanımızın, belediyemizin ikramları oldu.Ben bu güzel yaylada misafirperverliğinden dolayı Türkoğlu Belediye Başkanımız Sayın Osman Okumuş Bey’e çok teşekkür ediyorum.Bütün Kahramanmaraş’lıların Yoğunoluk yaylasını gelip görmelerini ısrarla tavsiye ediyorum. Tüm emeği geçenlere de buradan saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise; KADAK Başkanımız Sayın Kılıçsallayan Hocama çok teşekkür ediyorum. Bu benim ikinci yürüyüşüm tabi belediyemizin teknik belediyeciliğin yanında sosyal, kültürel ve turizm alanlarında da biz belediye olarak ilgiliyiz. Ekibimizle bugün KADAK ekibine ve sporseverleri burada misafir ettik. Hem güzel bir doğa yürüyüşü güzelliklerimizi Kahramanmaraş’ımıza tanıtmak, hem de bu doğa güzelliği olan  Yoğunoluk yaylasını Maraş’ımıza tanıtmak için bu yürüyüşü tertipledik.



“TÜRKİYE’NİN İLK İMARLI YAYLALIĞINI YAPTIK” 
Burayı yaklaşık 5 yıl önceden satın alarak Türkiye’nin imarlı yaylalığını burada oluşturduk.Yaklaşık 289 tane arsa ürettik ve 289’unuda vatandaşlarımıza ihale yöntemi ile sattık. Şuanda da evlerimiz, villalarımız yapılmaya başlandı. İçerisinde park alanları, piknik alanları, camileri, yolları geniş bir imar planına kavuştu. Bunun bütün Türkoğlu ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızı serinlemek ve yaylamak isteyenleri bu yaylamıza davet ediyorum.

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”   
Başkan ‘Okumuş’ konuşmasında şehitlerimize de başsağlığı diledi,  Aynı zamanda dün Azerbaycan, Ermenistan sınırında şehit olan Azeri kardeşlerimizin 12 tanesine başsağlığı ve dün yine Nusaybin’de olan 6 tane kahraman askerimize başsağlığı diliyoruz.Bütün Türk halkına da sabırlar diliyoruz.İnşallah bu tür olaylar devam etmez kısa zamanda biter.



Ben bu vesile ile yürüyüşümüze katılan yaklaşık 70 kişilik doğa severler kardeşlerime gelip bu Yoğunoluk yaylasındaki yürüyüşe katıldıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum,diyerek konuştu.

KADAK ekibi, Yoğunoluk yaylasındaki yürüyüşün ardından, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a büyük tablo hediye taktiminde bulundular, Ardından ise Beyoğlu Mahallesindeki Tarihi Su Değirmenini ziyaret edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Editör: Haber Merkezi